Naar artikel
Nu10%korting

Wegenwacht Europa Standaard

  • Hulp in het Nederlands van onze Alarmcentrale
  • Met 7.000 buitenlandse wegenwachten altijd dichtbij
  • Bij ons geen voorrij- en sleepkosten
Bekijk de pakketten 

Pechhulp Europa

Nu 10% korting! Ga onbezorgd op reis met Wegenwacht® Europa Service. Sta je met pech in het buitenland? In dat geval kun je bellen, in het Nederlands, met de ANWB Alarmcentrale. In totaal staan er zo'n 7000 buitenlandse wegenwachten van onze zusterclubs voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Jonger dan 25 jaar? Krijg tot 50% korting!

  • Als je tussen de 18 en 24 jaar bent krijg je flinke korting op je Wegenwacht pakket, namelijk tot 50%.
  • Ben je 25 jaar of jonger en rijd je in de auto van je ouders? Dan kun je voor slechts € 4,75 per jaar meeliften op hun Wegenwacht pakket.

Meer over Jongerenvoordeel

Pechhulp voor je partner vanaf € 9,75

  • Heb jij al een Wegenwacht pakket? Dan kan je partner heel voordelig een eigen Wegenwacht pakket afsluiten met korting, die op kan lopen tot 35%.
  • Rijdt je partner in jouw auto, dan kan hij/zij voor slechts € 9,75 per jaar meeliften op jouw pakket.

Meer over Partnervoordeel

Pechhulp voor je caravan, aanhangwagen of camper?

Bij pech in Nederland aan je caravan, vouwwagen of camper komen wij je gewoon helpen. Ga je naar het buitenland met de caravan of vouwwagen, kies dan bij jouw bestelling Aanhangwagen Service Buitenland (€ 15,- per jaar). Ga je met de camper naar het buitenland kies dan Kampeerauto Service Buitenland (€ 25,- per jaar) bij je bestelling.

Buiten Europa op vakantie?

Als je met de auto of motor buiten Europa op vakantie gaat, bijvoorbeeld naar de VS, Australië, Marokko of Turkije, kun je hiervoor ook pechhulp afsluiten. Je kunt dan vanuit bijna de hele wereld een beroep doen op de pechhulp van de ANWB Alarmcentrale en buitenlandse steunpunten. Lees meer over pechhulp buiten Europa

Nieuw! ANWB Smart Driver

Als je een klein probleempje op tijd opmerkt, kun je grote pech voorkomen. Zo voorkom je problemen onderweg en onverwachte reparaties. Met Smart Driver vertelt jouw auto je in klare taal wanneer hij wat aandacht nodig heeft. ANWB Smart Driver is aanvullend op je Wegenwacht pakket.

Wegenwacht voor de Zaak

Pech in het buitenland is extra vervelend. Met Wegenwacht voor de Zaak ben je snel weer op weg in je eigen auto. Met het zakelijke lidmaatschap ben je ook voor de vakantie verzekerd van pechhulp. Nu met korting. Lees meer over Wegenwacht voor de Zaak

9

Klanttevredenheid Wegenwacht

72% beoordeelt de Wegenwacht met ten minste een:
Gebaseerd op 68.710 reviews