Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu10%korting

Wegenwacht Europa

  • Hulp in het Nederlands van onze Alarmcentrale
  • Met 7.000 buitenlandse hulpverleners altijd dichtbij
  • Bij ons geen voorrij- en sleepkosten
Bekijk de pakketten 

Pechhulp Europa

Nu 10% korting op Wegenwacht Europa Standaard

Op vakantie gaan is al uitdagend genoeg. Sluit daarom Wegenwacht Europa af, dan is bij pech de beste hulp altijd dichtbij. Sta je met pech in het buitenland? In dat geval kun je bellen, in het Nederlands, met de ANWB Alarmcentrale. In totaal staan er zo'n 7000 buitenlandse hulpverleners van onze zusterclubs voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Veelgestelde vragen

Liever alleen pechhulp in Nederland?

Wat je pech ook is, met Wegenwacht® Nederland is de beste pechhulp altijd dichtbij.

Bekijk Wegenwacht Nederland service.

Jonger dan 25 jaar? Krijg 25% korting!

  • Als je tussen de 18 en 24 jaar bent krijg je 25% korting een Wegenwacht Standaard pakket.
  • Ben je 25 jaar of jonger en rijd je alleen maar in één auto van je ouders? Dan kun je voor maar € 6,25 per jaar meeliften op hun Wegenwacht pakket.

Meer over Jongerenkorting

Pechhulp voor je partner vanaf € 12,25 per jaar

  • Heb jij al een Wegenwacht pakket? Dan kan je partner heel voordelig een eigen Wegenwacht pakket afsluiten met korting, die op kan lopen tot 35%.
  • Rijdt je partner alleen maar in jouw auto, dan kan hij/zij voor maar € 12,25 per jaar meeliften op jouw pakket.

Meer over Partnervoordeel

Pechhulp voor je (elektrische) fiets

Met Wegenwacht Fiets service hoef jij nooit meer je eigen band te plakken. Wij repareren jouw fiets in heel Nederland, dus ook bij jou thuis. Voor maar € 26,- per jaar kun jij ook met een gerust gevoel je fiets op stappen.

Bekijk Wegenwacht Fiets service

Pechhulp voor je caravan, aanhangwagen of camper?

Bij pech in Nederland aan je caravan, vouwwagen of camper komen wij je gewoon helpen. Ga je naar het buitenland met de caravan of vouwwagen, kies dan bij jouw bestelling Aanhangwagen Service Buitenland (€ 2,19 per maand). Ga je met de camper of auto met daktent naar het buitenland kies dan Kampeerauto Service Buitenland (€ 3,50 per maand) bij je bestelling.

Buiten Europa op vakantie?

Als je met de auto of motor buiten Europa op vakantie gaat, bijvoorbeeld naar de VS, Australië, Marokko of Turkije, kun je hiervoor ook pechhulp afsluiten. Je kunt dan vanuit bijna de hele wereld een beroep doen op de pechhulp van de ANWB Alarmcentrale en buitenlandse steunpunten. Lees meer over pechhulp buiten Europa