Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek, week Friese Wouden - RCN vakantiepark de Roggeberg

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek een uniek stukje Friesland aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Onderneem avontuurlijke outdooractiviteiten, vermaak je op het fraaie vakantiepark en ga eropuit in de noordelijke provincies.   
  • vele fietsknooppunten en mountainbikeroutes
  • verblijf aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • gratis toegang tot het openluchtzwembad

Jouw reis

Beleef een vakantie vol avontuur op en rond RCN Vakantiepark de Roggeberg, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit is een van de mooiste en meest ongerepte natuurgebieden van Nederland. 

Het Aekingerzand is een uitgestrekt gebied met zandverstuivingen, schapen en Schotse hooglanders. De oogstrelende omgeving zal je verwonderen! 

Beklim zeker ook de 33 meter hoge Bosbergtoren in Appelscha. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf deze hoogste toren van Friesland.

Breng een bezoek aan het boeiende gevangenismuseum Veenhuizen, wat alles behalve een straf is. Bekijk de rechtszaal en de cellen, ervaar voor even hoe het is om opgesloten te zitten. 

Op het vakantiepark zelf is ook meer dan genoeg te doen, met volop recreatiemogelijkheden voor jong én oud. Van zwembaden tot tennisbanen en een overdekte speelplaats, je hoeft je geen moment te vervelen. Even heerlijk tot rust komen op je eigen terras hoort er natuurlijk net zo goed bij.

Je verblijft in...
RCN Vakantiepark de Roggeberg ligt in het mooie ‘andere’ Friesland, aan de rand van een beschermd natuurgebied. Je overnacht midden in het groen. Geniet van de rust en ruimte. Bovendien vind je in het vakantiepark veel faciliteiten en rond het vakantiepark veel bezienswaardigheden. 

Je verblijf is op basis van logies.