Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek, week Betuwe - vakantiepark Eiland van Maurik

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
In het hart van Flipje’s Betuwe, midden in de fruitstreek en omringd door water, is het goed toeven in Vakantiepark Eiland van Maurik. De ideale uitvalsbasis voor de mooiste wandel- en fietstochten over dijken en langs rivieren.
  • uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving
  • verblijf in een comfortabel en modern ingericht huisje
  • recreëren aan het water én in de natuur!

Jouw reis

De Betuwe is misschien wel één van de mooiste natuurlijke plekjes van Nederland. Een waar paradijsje voor wie even een paar dagen van het Gelderse landschap wil genieten. 

Je kunt hier heerlijk wandelen of fietsen over karakteristieke dijken en langs boomgaarden vol bloesems of fruit. Of volop recreëren op en aan het water. De pittoreske dorpjes, gezellige winkelsteden, rijke musea en een breed aanbod van restaurants zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Je verblijft in...
In het hart van de Betuwe, aan een recreatieplas, ligt het vakantiepark Eiland van Maurik. Je verblijft hier vier of vijf dagen in een modern strandhuisje, rivierlodge of eilandlodge op basis van logies. Op het park vind je andere een indoor speelparadijs, fietsverhuur, zwembad met glijbanen, Snackplaza, pannenkoekenhuis en supermarkt.

Je verblijft op basis van logies.