Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Bart Roos the Identiteam
de Leistert
Bart Roos the Identiteam
Bart Roos the Identiteam
de Leistert
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek, week Midden-Limburg - vakantiepark De Leistert

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Limburgs genieten: van Nationaal Park de Groote Peel en het Limburgse veenlandschap tot een tocht langs de vele kastelen die Baarlo en omgeving rijk zijn. Of zak na een middagje shoppen in het Designer Outlet Roermond onderuit op een terrasje op het Munsterplein.
  • wandel door het schitterende Nationaal Park De Meinweg
  • verblijf in een luxe vakantieboerderij
  • inclusief bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst

Jouw reis

In het hart van Limburg, tussen de Peel en de Maas, ligt het vijfsterren Recreatiepark de Leistert in Roggel. 

Voor een heerlijke vakantie hoef je het park eigenlijk niet af. Onze tip: trek er toch op uit en ga genieten van twee prachtige nationale parken: Nationaal Park de Meinweg en Nationaal Park de Groote Peel. 

De Meinweg bestaat uit een zeldzaam terrassenlandschap met steile overgangen. Tussen de snelstromende beekjes vind je uitgestrekte bossen en stille vennetjes. Hoeveel plaggenhutten weet je te vinden in de Groote Peel? Het voormalige domein van de turfstekers heeft indrukwekkende moerassen, maar dankzij de knuppelbruggetjes houd je toch droge voeten. Ontdek zelf hoe mooi en afwisselend de natuur kan zijn! 

Een leuke stad is ook niet ver weg. In Roermond combineer je een bezoekje aan het outlet center met een terrasje in de historische binnenstad. 

Op zoek naar een leuk uitje in de omgeving? In Attractiepark Toverland stap je binnen in een magische wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties.

Je verblijft in...
Geniet van een verblijf in een vakantieboerderij op het vijfsterren Recreatiepark de Leistert in Roggel op basis van logies. Het park heeft vele faciliteiten zoals een indoor Plaza met bar, 3 restaurants, speeltoestellen, sportvelden en fietsverhuur. Ook is er een subtropisch zwembad met twee grote aparte bassins met glijbaan, stroomversnellingen en bubbelbaden net als een buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand.

Je vakantieboerderij bevindt zich in het Buitenhof, een sfeervol Limburgs dorpje met verschillende mooie vakantieboerderijen. Alle boerderijen zijn vrijstaand en staan op een ruime kavel, dus een heerlijke ruime tuin om de mooie avonden in door te brengen.

Je verblijft op basis van logies. Vanaf ANWB-kaartkleur Platina is een tweegangendiner op de dag van aankomst inbegrepen.