Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

24-daagse privérondreis Klassiek Zuid-Afrika met huurauto

Tijdens deze complete rondreis door Zuid-Afrika geeft je huurauto je de vrijheid om op eigen tempo kennis te maken met alle toppers van dit geweldige land. Zodra je Johannesburg uit rijdt duik je de Afrikaanse natuur in en vele geluksmomenten rijker kom je in Kaapstad aan.
  • bewonder de hoogtepunten tussen Johannesburg en Kaapstad
  • ontspannen strandverblijf aan de Wild Coast
  • verblijf in comfortabele guesthouses en lodges

Jouw reis

Kenmerken van de reis
Natuur: 5/5 Strand: 4/5 Cultuur: 1/5 Reisintensiteit: 3/5

Rondreis
Bezoek de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika, het land dat bekend staat als de Wereld in één Land!

De reis start in Johannesburg, waarna je snel de bewoonde wereld verlaat en de Afrikaanse bush induikt. Via de prachtige Panoramaroute en het Krugerpark rijd je naar Swaziland. 
Vanuit St. Lucia kun je het wildreservaat Hluhluwe-iMfolozi bezoeken en een boottocht maken door de lagune van het gelijknamige meer. 

De flanken van de Drakensbergen nodigen uit voor fantastische wandeltochten, paardrijden of een uitstap over de kronkelende Sani Pass naar buurland Lesotho.
Voordat je in het Addo Elephant National Park nogmaals op zoek gaat naar de Big Five, geniet je aan de Wildcoast van de meest ongerepte stranden van Zuid-Afrika. 

Je hebt volop de tijd om te genieten van de Tuinroute met haar talloze activiteiten en indrukwekkende kustlijn voordat je via Oudtshoorn en Stellenbosch in Kaapstad aankomt. De apotheose van deze onovertroffen rondreis!

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen
Op de heen- en terugreis vlieg je rechtstreeks met KLM, zo begint jouw vakantie al aan boord.

Comfortabele en centraal gelegen hotels, guesthouses en lodges
Tijdens de reis verblijf je in zeer comfortabele accommodaties op basis van logies en ontbijt. De meeste hotels beschikken tevens over een zwembad waaraan je heerlijk kunt ontspannen. In Oudtshoorn verblijf je bijvoorbeeld in het hart van de Kleine Karoo in een sfeervol guesthouse. Je kunt hier genieten van een mooi uitzicht over de bergen een verfrissende duik in het zwembad nemen of een bezoek brengen aan de eigen struisvogelboerderij.

Rondreis inclusief huurauto
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in de huurauto die aansluit op jouw wensen. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of een heerlijke Zuid-Afrikaanse lekkernij proeven? Met jouw eigen auto kun je stoppen waar je wilt en zo het eigen reistempo bepalen. Om het je nog aangenamer te maken, krijg je van ons een gepersonaliseerde, Nederlandstalige route- en reisgids.

Verlengen / upgraden
Liever nóg meer flexibiliteit? Dan kun je je reis zelf aanpassen, door tijdens het boeken bijvoorbeeld extra reisdagen toe te voegen en je auto en diverse hotels te upgraden. De mogelijkheden kort op een rijtje:
Ohrigstad: per nacht je verblijf verlengen in het wildreservaat
Krugerpark: per nacht je verblijf verlengen en upgraden naar een hotel met nog meer comfort (Mjejane River Lodge, direct aan de oevers van Crocodile River). Tijdens je verblijf zijn dagelijks alle maaltijden en twee gamedrives onder leiding van een deskundige gids inbegrepen.
Kaapstad: per nacht je verblijf verlengen en upgraden naar een hotel met nog meer comfort (Abbey Manor Luxury Guest House, aan de voet van de Tafelberg in de wijk Oranjezicht)