Autovakantie Noorwegen

Noorwegen is het land van fjorden, bergen, gletsjers, watervallen, rivieren en havendorpjes. Ga op zoek naar elanden, ga kajakken of bezoek de grootste trol ter wereld tijdens een autovakantie in Noorwegen.

Waarom een autovakantie naar Noorwegen?

Een leuk feitje is dat Noorwegen al jarenlang op nummer 1 staat van de index van de menselijke ontwikkelingen. Dit betekent dat ze het qua welgesteldheid van het volk erg goed doen. Dit zie je terug in de sfeer die er hangt. Alles lijkt er vrij gemoedelijk en goed geregeld aan toe te gaan. Noorwegen is een groen land, en in de zomer heeft het land een vrij aardig klimaat. Leuk aan Noorwegen zijn de houten gekleurde huisjes. Een mooi plaatje voor op de vakantiefoto’s.

Als je naar Noorwegen gaat voor een autovakantie dan ga je vooral voor de natuur, de uitzichten zijn namelijk wonderschoon, bijna onwerkelijk. Een aanrader is Preikestolen, ook wel Pulpit rock genoemd. Een rots vanuit waar je uitzicht hebt over het gebied. Echter is dit wel voor reizigers met een goede conditie want je moet omhoog klimmen. De hoofdstad Oslo is ook zeker een bezoek waard. Mocht je daarheen rijden vergeet dan niet het Frognerpark met haar vele beelden te bezoeken.

Een autovakantie naar Noorwegen met ANWB Ledenreizen

Boek je autoreis naar Noorwegen bij ANWB Ledenreizen. Exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een autovakantie in Noorwegen

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan ook eens de autovakanties naar Noorwegen van onze reisdochter Pharos Reizen.

Ook handig: pechhulp Europa

Als je met de auto op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt natuurlijk met pech langs de weg komen staan. Maar als het dan toch gebeurt, kun je beter goed voorbereid zijn. Bekijk de mogelijkheden van pechhulp Europa.

Wegenwacht Europa Service