Naar artikel

Vervoer naar Beieren

Start uitgerust aan je vakantie Beieren

Ben je van plan om naar Beieren op vakantie te gaan, maar weet je nog niet hoe je er het beste kunt komen? Bekijk hier de mogelijkheden met de auto, trein of het vliegtuig.

Met het vliegtuig naar Beieren / München

München beschikt na Frankfurt over de grootste internationale luchthaven van Duitsland. Dankzij de vele lowcost airlines is het eenvoudig en goedkoop om naar deze Duitse miljoenenstad te vliegen. De luchthaven van de Beierse hoofdstad ligt ongeveer 45 kilometer ten oosten van de stad. Vanaf Schiphol vertrekken dagelijks vluchten naar de internationale luchthaven in München.

Met de trein naar Beieren / München

Alle internationale treinen in München komen aan op het Hauptbahnhof. Regionale treinen vanuit andere plaatsen in Beieren komen meestal aan op München-Ost of München-Pasing. Een treinrit van Amsterdam naar München duurt ongeveer acht uur. Met ICE International of Intercity Berlijn reis je vanaf Amsterdam Centraal met een overstap in Duisburg of Hannover door naar München. Met City Night Line (nachttrein) reis je rechtstreeks naar de Beierse hoofdstad. 

Met de auto naar Beieren / München

Het is ruim 800 kilometer rijden van Utrecht naar München en daarmee is de Beierse hoofdstad in ten minste 8 uur te bereiken. Door de streek loopt een goed onderhouden wegennet met meestal brede (snel)wegen. Houd rekening met files in de stad en hoge parkeerkosten en volle parkeergarages in het centrum. Check de actuele reisinformatie en brandstofkosten. 

Tip: Voor het rijden in de zogenaamde Umweltzone dien je in het bezit te zijn van een milieusticker. Lees er hier alles over

Jouw eigen vakantie naar Beieren boeken?

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om het Duitse Beieren met eigen ogen te zien? Boek je vakantie bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden. Wij wensen je een hele leuke vakantie!

Zoek en boek je vakantie Beieren

Speciaal voor jou geselecteerd

Pechhulp in het buitenland
Vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.
Shop alles voor je vakantie
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
ANWB Reisverzekering
15%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.
ANWB Fijne Vakantie Check
Meldjeaan

ANWB Fijne Vakantie Check

Vertel ons je vakantieplannen en wij sturen relevante reisvoorbereidingstips. Dag vakantiestress!