Beieren

Vakantie Beieren

Op vakantie naar Beieren! Op zo’n 900 kilometer vanaf Utrecht vind je een bestemming met magische bossen, besneeuwde bergtoppen, goudgeel akkerland, middeleeuwse dorpjes en wereldstad München. Bij de ANWB vind je alle reisinformatie en de leukste vakanties naar Beieren om van je volgende vakantie een droomvakantie te maken. Laat je inspireren door onze tips en boek je reis online.

Tips voor je vakantie naar Beieren

Doen in Beieren

Doen in Beieren

Met zo veel natuur kun je altijd dichtbij een berg beklimmen, een wandeling maken of een duik nemen in een van de heldere bergmeren van Beieren.

Bezienswaardigheden Beieren

Bezienswaardigheden Beieren

Beieren heeft heel veel architectuurmonumenten en musea. Deze bezienswaardigheden mag je niet missen!

Eten en drinken

Eten en drinken

De Beierse keuken is stevig. De regio staat vooral bekend om typische specialiteiten als Weißwurst en schnitzels.

Natuur in Beieren

Natuur in Beieren

De natuur in Beieren is letterlijk om de hoek, waar je ook bent in de deelstaat. Zelfs in hartje München is het niet ver lopen naar een groene oase.

Vervoer naar Beieren

Naar Beieren met de auto, het vliegtuig óf de trein? Bekijk hier de mogelijkheden en duur van je reis en plan direct je route.

Evenementen Beieren

Evenementen Beieren

Check de evenementenkalender en je weet precies welke volksfeesten en exposities je niet mag missen tijdens je verblijf.

Hoogtepunten München

Hoogtepunten München

De Beierse hoofdstad München bruist! Ga op avontuur in Duitse kastelen, gezellige winkelstraten en sfeervolle bierkelders.

Voor op je bucketlist: Huttentocht Berchtesgadener Alpen

Bij de gedachte aan een stevige huttentocht in de Alpen doet Duitsland misschien niet meteen een belletje rinkelen. Ten onrechte! Want in Berchtesgaden vind je het allemaal!