Sparen met je ANWB Creditcard

Ontvang spaarrente en vergroot jouw bestedingsruimte Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!

Ontvang 0,5% rente op je spaargeld

Als je een positief saldo hebt op jouw creditcard, dan ontvang je daarover 0,5% rente. In vergelijking tot de spaarrekeningen (zonder voorwaarden) bij de banken is dit een concurrerend tarief. Het enige dat je hiervoor hoeft doen, is geld storten op jouw ANWB Creditcard. Zodra je een spaartegoed hebt van minimaal € 500,- ontvang je 0,5% rente.

Vergroot jouw bestedingsruimte

Door geld te storten op jouw creditcard, vergroot je ook jouw bestedingsruimte. Dat kan handig zijn bij grote uitgaven. Stel, je hebt een bestedingslimiet van € 5.000 en een spaarsaldo van € 1.000. Je hebt dan automatisch een bestedingsruimte van € 6.000. En daarmee is die grote uitgave van € 5.995 ineens wel mogelijk met jouw ANWB Creditcard!

Goedkoper pinnen met jouw creditcard

Als je geld pint met jouw creditcard bij een betaalautomaat, betaal je daar 4% kosten over. Tenzij je pint van jouw spaartegoed! In dat geval betaal je slechts 1% (maximaal € 1,50) over het bedrag dat uit jouw aanwezige spaarsaldo komt.

Eenvoudig geld storten op jouw creditcard

Het is heel eenvoudig om geld te storten op jouw creditcard, via een reguliere overboeking met internetbankieren vanaf je bankrekening: Per internetbankieren maak je het gewenste bedrag over op rekeningnr. NL75 ABNA 0844 9970 56, ten name van ICS Vermeld alléén jouw ICS-klantnummer als omschrijving. Enkele dagen later is het bedrag bijgeboekt op je creditcardrekening Vanaf € 500,- spaartegoed ontvang je 0,5% rente.

Overige kenmerken

Je ontvangt rente bij een spaarsaldo van minimaal € 500, De rente wordt vergoed over het totale positieve saldo. De rente wordt alleen vergoed over een positief saldo tot maximaal € 1.000.000 De spaarrente kan wijzigen. Aan het opnemen van spaargeld kunnen kosten verbonden zijn Bekijk de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.