Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Betalen met je creditcard

  • Vrijwel al je aankopen verzekerd
  • Aflevergarantie
  • Fraudepreventie
Meer informatie 

Zekerheid met je creditcard

Je ANWB Creditcard is één van de veiligste betaalmiddelen die je kunt gebruiken. Zo zijn je aankopen vrijwel altijd automatisch verzekerd en doet creditcardmaatschappij ICS er alles aan om schade door fraude te voorkomen of beperken. Lees hieronder snel verder over alle zekerheden op je ANWB Creditcard.

Heb je nog geen ANWB Creditcard? Klik dan op de button hieronder en kies welke creditcard het beste bij je past.

24/7 Creditcard fraudepreventie 
Een groot voordeel van de ANWB Creditcard is dat creditcardmaatschappij ICS haar betalingsverkeer 24/7 monitort om fraude te voorkomen en/of snel in te kunnen grijpen. Dat is een fijn gevoel natuurlijk! Lees verder en bekijk ook wat je zelf kunt doen.
Creditcard Aankoopverzekering 
Heb je net die mooie nieuwe camera gekocht, valt hij uit je handen. Wat nu? Als je hem met je creditcard hebt betaald is de camera gelukkig vrijwel altijd minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Lees verder en shop verzekerd!
Aflevergarantie 
Online bestellen is handig en snel maar heeft ook risico's. Je hebt het bestelde product bijvoorbeeld nog niet gezien, je pakket kan kwijtraken en wat als de leverancier failliet gaat. Maak je geen zorgen! Bestel met je creditcard, dan heb je aflevergarantie!
Twee factor authentificatie 
Betalen met je creditcard in de winkel doe je met een pincode. Online is nu ook extra beveiligd. Met twee-factor authenticatie zorgen we er met een extra stap voor dat alleen jij kan betalen met jouw creditcard. Lees hier meer over.
CVV en CVC code 
Als je online een betaling doet wordt er altijd gevraagd naar de CVV/CVC Code. Dit is een driecijferige code achterop je creditcard die gecontroleerd wordt door creditcardmaatschappij ICS in combinatie met enkele andere gegevens. Lees hier meer over.
Kaart verloren/gestolen 
Je weet zeker dat je creditcard ergens moet zijn maar waar ook al weer? Waar heb je hem voor het laatst gebruikt? Als je jouw ANWB Creditcard kwijt bent of hij is gestolen wacht dan niet maar meldt dit direct bij creditcardmaatschappij ICS. Lees hier meer over.