Betalen met je creditcard

Betalen met je creditcard

  • Vrijwel al je aankopen verzekerd
  • Aflevergarantie
  • Fraudepreventie
Meer informatie

Zekerheid met je creditcard

Je ANWB Creditcard is één van de veiligste betaalmiddelen die je kunt gebruiken. Zo zijn je aankopen vrijwel altijd automatisch verzekerd en doet creditcardmaatschappij ICS er alles aan om schade door fraude te voorkomen of beperken. Lees hieronder snel verder over alle zekerheden op je ANWB Creditcard.

Heb je nog geen ANWB Creditcard? Klik dan op de button hieronder en kies welke creditcard het beste bij je past.

Bekijk onze creditcards

Meer informatie over zekerheid met je creditcard

24/7 Fraude preventie

24/7 Fraude preventie

Een groot voordeel van de ANWB Creditcard is dat creditcardmaatschappij ICS haar betalingsverkeer 24/7 monitort om fraude te voorkomen en/of snel in te kunnen grijpen. Dat is een fijn gevoel natuurlijk! Lees er hier meer over en bekijk ook wat jij zelf kunt doen.

Twee factor authentificatie

Twee factor authentificatie

Betalen met creditcard in de winkel doe je met een pincode. Online is er nu ook een extra veiligheid. Met twee-factor authentificatie zorgen we er met een extra stap voor dat alleen jij zelf kan betalen met jouw creditcard. Lees er hier meer over.

Aankoopverzekering

Aankoopverzekering

Heb je net die mooie nieuwe camera gekocht valt hij uit je handen. Wat nu? Als je hem met je creditcard betaald hebt is de camera gelukkig vrijwel altijd minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en ook schade. Lees er hier meer over en shop verzekerd!

CVV en CVC Code

CVV en CVC Code

Als je online een betaling doet, wordt er altijd gevraagd naar de CVV/CVC Code. Dit is een driecijferige code achterop je creditcard die gecontroleerd wordt door creditcardmaatschappij ICS in combinatie met enkele andere gegevens. Lees er hier meer over.

Aflevergarantie

Aflevergarantie

Online bestellen. Het is handig, snel maar heeft ook risico's. Je hebt het bestelde product bijvoorbeeld nog niet gezien, je pakket kan kwijtraken en wat als de leverancier failliet gaat. Maak je geen zorgen! Bestel met je creditcard, dan heb je aflevergarantie!

Kaart verloren/gestolen

Kaart verloren/gestolen

Je weet zeker dat je creditcard ergens moet zijn maar waar ookalweer? Waar heb je hem voor het laatst gebruik? Als je jouw ANWB Creditcard kwijt bent of, nog erger, hij is gestolen wacht dan niet maar meldt dit direct bij creditcardmaatschappij ICS. Lees hier snel verder hoe.