Meer zekerheid met ANWB Visa Gold Card
Nu15,-tegoed

Meer zekerheid met ANWB Visa Gold Card

  • Hogere bestedingslimiet van 5000,-
  • Aankopen 365 dagen verzekerd
  • Nú eerste jaar 50% korting

ANWB Visa Gold Card

Met de ANWB Visa Gold Card profiteer je ten opzichte van de reguliere Visa Card van net even meer zekerheid en extra’s.

Zoals een Aankoopverzekering van 365 dagen, gratis een Eigen Risico Autohuur Verzekering en een Verkeersrechtsbijstandverzekering Autohuur. Je krijgt ook een hogere bestedingslimiet van 5.000,- (reguliere Visa Card is 2.500,-). Ook het bestellen van een extra pas voor je partner is gratis.

Kies daarom nu voor een ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar 50% korting op de jaarbijdrage (18,75 i.p.v. 37,50) en je krijgt 15,- tegoed op je creditcard.

Visa Gold Card aanvragen

Actievoorwaarden

Jouw welkomstcadeaus: eerste jaar 50% korting en 15,- tegoed op je creditcard.

Voordelen

alt text

Wereldwijd betaalgemak

Handig voor op vakantie

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met uw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.

alt text

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

alt text

Aankoopverzekering

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

alt text

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

alt text

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien. Dat kan veilig en makkelijk op je smartphone of tablet. Download nu de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

alt text

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!