Meer zekerheid met ANWB Visa Gold Card
50% korting 1e jaar

Meer zekerheid met ANWB Visa Gold Card

  • Aankopen 365 dagen verzekerd
  • Eigen risico autohuur verzekering
  • Eerste jaar 50% korting
  • Nu met gratis action camera (t.w.v. 59,95)
Profiteer nu

ANWB Visa Gold Card

Met de ANWB Visa Gold Card profiteer je ten opzichte van de reguliere Visa Card van net even meer zekerheid en extra’s.

Zoals een Aankoopverzekering van 365 dagen, gratis een Eigen Risico Autohuur Verzekering en een Verkeersrechtsbijstandverzekering Autohuur. Je krijgt ook een hogere bestedingslimiet van 5.000,- (reguliere Visa Card is 2.500,-). Ook het bestellen van een extra pas voor je partner is gratis.

Kies daarom nu voor een ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar 50% korting op de jaarbijdrage (18,75 i.p.v. 37,50). Als je nu een ANWB Visa Gold Card aanvraagt, ontvang je een gratis Action Camera (t.w.v. 59,95). Wel zo handig bij het vastleggen van jouw prachtige vakantiemomenten! Vraag hem nu aan dan heb je hem voor de vakantie binnen. Meer over de action camera

Visa Gold Card aanvragen

Voordelen

Veilig online betalen

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

Aankoopverzekering

Aankoopverzekering

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

App

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien. Dat kan veilig en makkelijk op je smartphone of tablet. Download nu de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

Sparen op je creditcard

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!