Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Creditcard aanvragen

Hoe werkt het aanvragen van een ANWB Creditcard? Je vindt hier de informatie die je zoekt.

Meer informatie 

Een ANWB Creditcard aanvragen

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt voor het aanvragen van een creditcard ook. Op deze pagina lees je daarom precies wat je kunt verwachten en welke stappen je doorloopt.

We vertellen je o.a. over de eisen waaraan je moet voldoen om een ANWB Creditcard aan te vragen en je kunt een online instructievideo bekijken over de verplichte identificatie. Lees verder voor meer informatie. Genoeg gelezen over het aanvraagproces? Klik dan op de button hieronder en kies welke creditcard het beste bij je past. 

Informatie over het aanvragen van een ANWB Creditcard

Een nieuwe creditcard aanvragen 

Hoe werkt het aanvragen van een ANWB Creditcard, wat moet je bij de hand hebben, aan welke eisen moet je voldoen en wanneer heb je de creditcard in huis? Lees er hier meer over.

Een extra creditcard aanvragen 

Direct meerdere creditcards bestellen voor bijvoorbeeld een partner of een meerderjarig kind of later een extra creditcard toevoegen? Lees er hier meer over.

Online identificeren 

Nadat je een aanvraag voor de ANWB Creditcard hebt gedaan vraagt creditcardmaatschappij ICS om je te legitimeren. Lees hier hoe je dit doet en waarom dit belangrijk is.

BKR 

Als je een ANWB Creditcard aanvraagt, controleert creditcardmaatschappij ICS jouw financiële situatie via het Bureau Krediet Registratie. Lees hier meer over.