Creditcard aanvragen

Creditcard aanvragen

Hoe werkt een het aanvragen van een ANWB Creditcard? Je vindt hier de informatie die je zoekt.

Meer informatie

Een ANWB Creditcard aanvragen

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt voor het aanvragen van een creditcard ook. Op deze pagina lees je daarom precies wat je kunt verwachten en welke stappen je doorloopt.

We vertellen je o.a. over de eisen waar je aan moet voldoen om een ANWB Creditcard aan te vragen en je kunt een online instructievideo bekijken over de verplichte identificatie. Lees hieronder dus verder. Genoeg gelezen over het aanvragen? Klik dan op de button hieronder en kies welke creditcard het beste bij je past.  

Bekijk onze creditcards

Informatie over het aanvragen van een ANWB Creditcard

Een nieuwe creditcard aanvragen

Een nieuwe creditcard aanvragen

Hoe werkt het aanvragen van een ANWB Creditcard, wat moet je bij de hand hebben, aan welke eisen moet je voldoen en wanneer heb je de creditcard in huis? Lees er hier meer over.

Een extra creditcard aanvragen

Een extra creditcard aanvragen

In één keer meerdere creditcards bestellen voor bijvoorbeeld je partner of meerderjarig kind of later een extra creditcard toevoegen? Lees er hier meer over.

Online identificeren

Online identificeren

Nadat je een aanvraag voor de ANWB Creditcard hebt gedaan vraagt creditcardmaatschappij ICS je om jezelf te legitimeren. Lees hier hoe je dit doet en waarom dit belangrijk is.

BKR

BKR

Als je een ANWB Creditcard aanvraagt, controleert creditcardmaatschappij ICS jouw financiële situatie via het Bureau Krediet Registratie. Lees er hier meer over.