Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aankoopverzekering cadeau bij je creditcard

Je spullen zijn verzekerd tegen verlies, diefstal of schade

Heb je net die dure nieuwe camera gekocht, valt hij uit je handen. Wil je een mooie foto van de zonsondergang maken, merk je dat 'ie uit je tas is gestolen of dat je 'm ergens hebt laten liggen. Wat nu?

Als je net iets moois heb gekocht voor veel geld, en het gaat stuk of wordt gestolen is dat flink balen. Reparatie of vervanging kost vaak een hoop geld.

Daarom adviseren wij om aankopen vanaf ongeveer €100 altijd met je ANWB Creditcard te doen. Als je met je creditcard betaalt zijn de door jou gekochte spullen namelijk automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Hoelang je verzekerd bent, ligt aan de creditcard die gebruikt:

  • 180 dagen met de Classic Card,
  • 270 dagen met de Silver Card,
  • 365 dagen met de de Gold Card.

Hoe dien je een claim in?

Als je een claim wilt indienen (bijvoorbeeld omdat je nieuwe camera is beschadigd) neem dan contact op met de ANWB Creditcard Servicedesk. Daar controleren ze of je in aanmerking komt voor de Aankoopverzekering. Zo ja, dan krijg je het schadeformulier met de polisvoorwaarden toegestuurd.

Voorwaarden Aankoopverzekering

Zoals bij elke verzekering zijn er ook hier kleine lettertjes. Het belangrijkste om te onthouden is dat je een eigen risico hebt van €25 per gebeurtenis. Daarnaast is het bijvoorbeeld, als er sprake is van diefstal, verplicht om aangifte te doen. Een volledig overzicht van alle voorwaarden vindt je hier: voorwaarden.

Betalen in het buitenland 

Ga je op vakantie in het buitenland? Neem dan een ANWB Creditcard mee. Overal gemakkelijk en veilig betalen.

Aankoopverzekering 

Met de Aankoopverzekering bij jouw ANWB Creditcard, zijn vrijwel alle aankopen 180 of 365 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.