Naar artikel

ANWB Creditcard Aankoopverzekering

Wist je dat elke ANWB Visa Card, Mastercard en Visa Gold Card automatisch ook een Aankoopverzekering heeft? Handig, want hierdoor zijn vrijwel al je aankopen minimaal 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Bij de Visa Silver Card is dit 270 dagen en bij Visa Gold Card ben je zelfs 365 dagen verzekerd.

Hoe dien je een claim in?

Als je een claim wilt indienen, bijvoorbeeld omdat je nieuwe camera is gestolen, neem dan contact op met de ANWB Creditcard Servicedesk. Daar controleren ze of jouw aankoop in aanmerking komt voor de Aankoopverzekering. Zo ja, dan krijg je het schadeformulier met de polisvoorwaarden toegestuurd. Vul dat vervolgens is en stuur het op naar Unigarant, de verzekeringsmaatschappij van de ANWB (adresgegevens staan op de meegeleverde enveloppe). Unigarant neemt de claim in behandeling en stuurt binnen uiterlijk 20 werkdagen een reactie. 

Voorwaarden Aankoopverzekering

Een belangrijke voorwaarde van de Aankoopverzekering is dat per gebeurtenis een eigen risico geldt van €25. In de algemene voorwaarden staat een volledig overzicht van de voorwaarden. Lees deze goed door.

Betalen in het buitenland 

Ga je op vakantie in het buitenland? Neem dan een ANWB Creditcard mee. Overal gemakkelijk en veilig betalen.

Aankoopverzekering 

Met de Aankoopverzekering bij jouw ANWB Creditcard, zijn vrijwel alle aankopen 180 of 365 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.