Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles over je creditcard

Hoe werkt een creditcard? Wat zijn de voordelen en wat is verzekerd? Je leest hier alles over je ANWB Creditcard.

Meer informatie 

Alles over jouw ANWB Creditcard

Vind de informatie die je zoekt

Wij hebben hier alle informatie over de ANWB Creditcard verzameld. Of je nu nog twijfelt over de aanschaf, of meer wil weten over je bestaande creditcard, hier zit je goed! Via de hieronder genoemde onderwerpen en het menu kun je kiezen waar je meer informatie over zoekt. Heb je na het bekijken van deze informatie nog vragen dan kun je direct contact met ons opnemen.

Gaat je vraag over het aanvragen van een nieuwe creditcard dan kun je terecht bij het Leden Service Center, via de chat rechtsonder op de pagina of telefonisch via: 088 – 269 2222. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. 

Heb je al een ANWB creditcard en heb je hier een vraag over? Neem dan contact op met de ANWB Creditcarddesk van ICS op telefoonnummer: 020 – 6 600 660. Op werkdagen van 08:00 uur tot 20:00 uur. Zaterdag van 08:00 tot 17:30. Zondag gesloten

Is alles duidelijk en wil je een ANWB Creditcard aanvragen? Klik dan op de button hieronder en kies welke creditcard het beste bij je past.

Kies een onderwerp voor meer informatie

Het aanvraagproces 

Wat heb je allemaal nodig om een ANWB Creditcard aan te vragen? Hoe doe je de aanvraag en wanneer heb je de kaart in huis? Op deze en andere vragen over het aanvragen van een ANWB Creditcard vind je hier het antwoord. 

Betalen met je creditcard 

Betalen met je ANWB Creditcard. Hoe werkt dat en hoe veilig is dat? En hoe zit het met geld opnemen met of storten op je creditcard? Op deze en andere vragen over betalen met je ANWB Creditcard vind je hier het antwoord.

Zekerheid met je creditcard 

Betalen met je ANWB Creditcard is heel veilig. Dit komt door de aankoopverzekering, aflevergarantie en mogelijkheid om betalingen te betwisten. Alles wat je hierover moet weten vind je hier.

Op vakantie met je creditcard 

Op vakantie is je ANWB Creditcard de best geaccepteerde en makkelijkste manier van betalen. De ANWB Visa Silver en Gold Card bieden daarnaast extra zekerheid.