Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kredietkaart aanvragen

Als lid kun je heel voordelig online een ANWB-kredietkaart aanvragen. Waarom zou je dat doen? Omdat een kredietkaart werelwijd betaalgemak betekent en de ANWB Creditcards bovendien veel voordelen opleveren.

Kredietkaart aanvragen

De ANWB biedt verschillende creditcards aan: de ANWB Visa Card, ANWB Visa Silver Card,  ANWB Visa Gold Card en de ANWB MasterCard

Waarom een kredietkaart aanvragen

Een kredietkaart aanvragen brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Met een kredietkaart kun je wereldwijd betalen. Erg handig voor op reis.
  • Met een kredietkaart kun je veilig winkelen. Als je online iets bestelt, zijn je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, diefstal of verlies.

ANWB Visa Card kredietkaart aanvragen
ANWB Visa Silver Card kredietkaart aanvragen
ANWB Visa Gold Card kredietkaart aanvragen
ANWB MasterCard kredietkaart aanvragen

Voordelen ANWB kredietkaart aanvragen

Het grote voordeel van een kredietkaart aanvragen bij de ANWB is dat deze zeer voordelig is. Wil jij ook een kredietkaart aanvragen bij de ANWB? Een ANWB lidmaatschap kost slechts 17,- per jaar. Behalve de kredietkaart, profiteer je onder andere ook van korting op dagjes uit, gratis ontvangst van de Kampioen en aantrekkelijk geprijsde producten in de ANWB (web)winkel!

Visa Card kredietkaart aanvragen

Welke kredietkaart aanvragen

Welke kredietkaart kun je nu het beste aanvragen? Dat hangt van jouw persoonlijke situatie af. Wil je een hogere kredietlimiet dan € 2.500,-? Wil je dat jouw aankopen 365 dagen verzekerd zijn in plaats van 180 dagen? Hecht je waarde aan assistentie via de ANWB Visa Gold Reis Servicelijn? En maakt het jou niet uit dat jouw kredietkaart een iets hogere jaarbijdrage heeft? Dan kun je waarschijnlijk het beste een ANWB Visa Gold Card kredietkaart aanvragen. Vind je een kredietlimiet van € 2.500 en een aankoopverzekering van 180 dagen voldoende? Wil je profiteren van een lagere jaarbijdrage? Dan lijkt de ANWB Visa Card kredietkaart het meest geschikt. Dit is tevens de kredietkaart die het meest wordt aangevraagd door onze leden.

Hoe kan ik een kredietkaart aanvragen?

Je kunt een kredietkaart eenvoudig online aanvragen. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand! Je verneemt dan binnen enkele dagen of jouw aanvraag akkoord is en hebt jouw kredietkaart dan binnen 10 dagen in huis. Voor de uitgifte van Creditcards werkt de ANWB samen met International Card Services (ICS).

Betalen in het buitenland 

Ga je op vakantie in het buitenland? Neem dan een ANWB Creditcard mee. Overal gemakkelijk en veilig betalen.

Aankoopverzekering 

Met de Aankoopverzekering bij jouw ANWB Creditcard, zijn vrijwel alle aankopen 180 of 365 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.