Naar artikel

ANWB Visa Classic Card

  • Goedkoopste creditcard voor leden
  • Wereldwijd veilig betalen
  • Vrijwel al je aankopen 180 dagen verzekerd
Meer informatie 

ANWB Visa Classic Card

Veilig, snel en verzekerd betalen

De ANWB Visa Classic Card is de meest voordelige creditcard voor leden. De creditcard kost € 16,- per jaar en je kunt er zowel thuis als op reis overal makkelijk en veilig mee betalen. Je betaalt de openstaande bedragen maandelijks achteraf terug zonder extra kosten en kunt al je betalingen makkelijk terugzien via Mijn Card Online en de ANWB Creditcard App.


Wereldwijd geaccepteerd

Je kunt bijna overal ter wereld betalen met je ANWB Visa Card, want deze wordt wereldwijd geaccepteerd. 

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Wordt je bestelde aankoop niet geleverd of niet het juiste? Dan krijg je bijna altijd je geld terug door de Aflevergarantie.

Achteraf betalen

De bestedingslimiet op de ANWB Visa Classic Card is maximaal €5.000,-. Dit houdt in dat je afhankelijk van de door jou gekozen bestedingslimiet tot € 5.000 kunt uitgeven met een ANWB Visa Classic Card en deze kosten achteraf terugbetaalt. Wanneer je een creditcard aanvraagt, kies je zelf de bestedingslimiet dat jouw voorkeur heeft. Vervolgens toetst ICS of de door jou gekozen limiet past bij jouw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere bestedingslimiet toegewezen, passend bij jouw persoonlijke profiel.

Wanneer je het bedrag dat je uitgeeft met jouw creditcard binnen 21 dagen terugbetaalt, dan is dat kosteloos. Betaal je niet terug, dan wordt na een maand je creditcard geblokkeerd. Je komt dus niet onverwachts voor extra kosten te staan. Je kunt je bestedingsruimte vergroten door zelf geld op de creditcard te storten

Je wilt natuurlijk grip houden op je uitgaven. Daarom is er de ANWB Creditcard App en een beveiligde online omgeving waar je altijd je bestedingen en je beschikbare ruimte kunt inzien en aanpassingen kunt doorvoeren. 

Kosten
  • Jaarbijdrage: € 16,-
  • Extra Card: een tweede pas voor een extra Card-houder kost € 16,- per jaar en deelt de bestedingslimiet met de hoofdcardhouder.
    Bekijk meer informatie over de kosten

(Actie)voorwaarden

Levertijd

Als je aanvraag door ICS is goedgekeurd, ontvang je de door jouw aangevraagde creditcard zo snel mogelijk. Normaal duurt dit 10 werkdagen. Omdat het momenteel wat drukker is dan gewoonlijk kan dit nu wat langer duren en oplopen tot 15 dagen. Onze excuses voor dit ongemak. Wij doen er uiteraard alles aan om de wachttijd weer terug te brengen.

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.