ANWB Visa Card
Nu 1e jaar gratis

ANWB Visa Card

  • Met een goed gevoel op reis
  • Overal snel en veilig betalen
  • Win een stedentrip t.w.v. 500,-
Profiteer nu

ANWB Visa Card

Voordeligste Visa Card voor leden

Wil je met een goed gevoel op reis? Vergeet dan niet de ANWB Visa Card mee te nemen. Daarmee kan je overal veilig, snel en gemakkelijk betalen. Zo kan je bijvoorbeeld je overnachting alvast boeken, online je vakantie-outfits bestellen óf zonder gedoe je borg betalen bij de autoverhuur. En dat voelt goed!

Voordelen ANWB Visa Card

  • Veiligste betaalmiddel wereldwijd én online
  • Met Aflevergarantie én 180 dagen Aankoopverzekering
  • Geld achter de hand voor onvoorziene vakantie-uitgaven
  • Voordeligste creditcard voor leden, nu het eerste jaar gratis en daarna slechts € 14,50 per jaar. Bestel nu de ANWB Visa Card en maak kans op een stedentrip t.w.v. 500,- 

Win een stedentrip t.w.v. 500,-

Welke stad staat er op dit moment bovenaan jouw lijstje? Shoppen in Barcelona, een croissantje eten in Parijs of dwalen door pittoreske straatjes in Rome? Vraag nu een ANWB Visa Card aan en wie weet vertrek jij binnenkort naar één van deze prachtige Europese steden! Lees meer

ANWB Visa Card aanvragen

Bekijk de voorwaarden

Voordelen

Win een stedentrip

Win een stedentrip

Vraag nu de ANWB Visa Card aan en maak kans op een stedentrip naar keuze ter waarde van 500,-. Vraag nu een ANWB Visa Card aan en krijg het eerste jaar gratis, daarna betaal je slechts 14,50 per jaar.

Veilig online betalen

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

Aankoopverzekering

Aankoopverzekering

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

App

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien. Dat kan veilig en makkelijk op je smartphone of tablet. Download nu de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

Sparen op je creditcard

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!