Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Alphen aan den Rijn

Ontvang een persoonlijk lesadvies

Een proefles autorijden in Alphen aan den Rijn is ideaal om kennis te maken met de werkwijze van de ANWB Rijschool. Wil jij ook zorgeloos beginnen met het nemen van autorijles? Dan is de ANWB altijd een goede keuze! Bij ons ontvang je gericht advies en kun je rijlessen volgen op een wijze die bij jou past. Wil jij onze rijschool proberen om met succes je rijbewijs te halen? Kom gerust bij ons langs.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

In totaal duurt de proefles 1,5 uur. Bestaande uit een rijles en een persoonlijk adviesgesprek. Als je 16,5 jaar of ouder bent mag jij starten met rijlessen.

Lesadvies op maat

De keuze voor een rijcoach proberen wij zoveel mogelijk op jouw wensen af te stemmen. Wij vinden namelijk dat je op een prettige manier moet kunnen leren autorijden, met een rijcoach die bij je past. Verder kijken wij tijdens deze les ook naar je voertuigcontrole en verkeersinzicht in de lesauto. Na de proefles krijg je een advies dat daadwerkelijk op jou is afgestemd. De kosten van een proefles bedragen € 35,-. Wij betalen dit bedrag aan je terug als jij uiteindelijk ook bij ons je rijlessen gaat volgen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!