Volg een proefles in Alphen aan den Rijn

Ontvang een persoonlijk lesadvies

Een proefles autorijden in Alphen aan den Rijn is ideaal om kennis te maken met de werkwijze van de ANWB Rijschool. Wil jij ook zorgeloos beginnen met het nemen van autorijles? Dan is de ANWB altijd een goede keuze! Bij ons ontvang je gericht advies en kun je rijlessen volgen op een wijze die bij jou past. Wil jij onze rijschool proberen om met succes je rijbewijs te halen? Kom gerust bij ons langs.

Misschien wil je al ongeveer weten hoeveel lessen nodig zijn. De indicatietabel is een handig hulpmiddel hiervoor, maar houd in je achterhoofd dat het altijd een inschatting is. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt de proefles 1,5 uur. Bestaande uit een rijles en een persoonlijk adviesgesprek. Als je 16,5 jaar of ouder bent mag jij starten met rijlessen.

Lesadvies op maat

De keuze voor een rijcoach proberen wij zoveel mogelijk op jouw wensen af te stemmen. Wij vinden namelijk dat je op een prettige manier moet kunnen leren autorijden, met een rijcoach die bij je past. Verder kijken wij tijdens deze les ook naar je voertuigcontrole en verkeersinzicht in de lesauto. Na de proefles krijg je een advies dat daadwerkelijk op jou is afgestemd. De kosten van een proefles bedragen € 35,-. Wij betalen dit bedrag aan je terug als jij uiteindelijk ook bij ons je rijlessen gaat volgen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan