Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Alphen aan den Rijn - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Alphen aan den Rijn

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen bij onze autorijschool

Autorijden moet niet alleen in de toekomst een prettige ervaring zijn. Het begint bij het volgen van rijlessen die op een aangename wijze worden gegeven. De ANWB Rijschool Alphen aan den Rijn kan jou hier uitstekend bij helpen.

Kom lessen volgen in je eigen tempo. Onze ervaren rijcoaches helpen jou op een rustige wijze bij het halen van je rijbewijs. 

Jouw ideale rijschool in Alphen aan den Rijn

De ANWB rijopleiding in Alphen aan de Rijn hanteert een unieke lesmethode. Om een goed beeld te krijgen van jouw startpunt, beginnen we altijd met een geheel vrijblijvende proefles. Op basis hiervan bieden wij een persoonlijk lesadvies.. Hierin vind je onder andere het aantal geadviseerde rijlessen en de rijinstructeur die het beste bij je past. Vervolgens starten we met de rijopleiding op basis van het persoonlijk lesadvies!

Dankzij onze lesmethode hebben al veel mensen hun rijbewijs gehaald. Mocht je na de aanbevolen rijlessen toch niet slagen, dan biedt de ANWB Examengarantie een gratis 1e herexamen. Vraag dus nu een proefles aan! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Alphen aan den Rijn
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool van Alphen aan den Rijn

Wil je graag op korte termijn starten met het volgen van rijlessen bij een professionele autorijschool in Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij de ANWB zeker aan het goede adres. Wij bieden je rijlessen aan van topkwaliteit waarbij jij op je eigen tempo lest. Hierbij heb je de keuze uit verschillende ervaren rijinstructeurs die jou op weg naar je rijbewijs begeleiden. Bovendien heeft onze autorijschool in Alphen aan den Rijn een goed slagingspercentage. Klaar om je rijbewijs te halen? Volg dan autorijles bij de ANWB en meld je aan voor een proefles.

Opleidingen Rijschool Alphen aan den Rijn

Autorijles in Alphen aan den Rijn 

Bij de ANWB Autorijschool Alphen aan den Rijn kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Alphen aan den Rijn

“Prima rijschool, goed opgeleide instructeurs, vriendelijke mensen en snelheid op eventuele vragen.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Onze rijinstructeurs

Instructeur Wouter Berk

"Het leuke aan lesgeven vind ik de interactie met de leerlingen. Vanaf het begin tot het moment van uitzwaaien als beginnend bestuurder."

Onze rijinstructeurs zijn ervaren, goed opgeleid en spreken Nederlands, Engels en Duits.

Service & contact

ANWB Rijschool Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer
071 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Koningshof 73A
2402 DE Alphen aan den Rijn

Openingstijden
wo, za09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.