Rijlessen volgen in de Gooi & Vechtstreek

Neem rijlessen op een manier die bij je past

Rijlessen nemen op een manier die bij jou past kan bij de ANWB Rijschool in de regio Naarden en Bussum ofwel de Gooi & Vechtstreek. Je mag helemaal zelf bepalen welke rijopleiding het beste bij jou past. Kies je voor de tiendaagse opleiding of wil je toch liever zelf je lessen inplannen. De unieke ANWB lesmethode brengt je alle kneepjes van het vak bij.

Je gaat van start met een proefles

Je start altijd eerst met een proefles. Deze maakt onderdeel uit van de ANWB lesmethode. Tijdens deze auto rijles ga je 60 minuten met de rijcoach op pad. Als deze rit achter de rug is krijg je een persoonlijk lesadvies. Je weet dan hoeveel lessen je nodig hebt en welke pakket helemaal bij jou past. Je kunt hiermee starten als je 16,5 jaar of ouder bent!

Hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt, kun je alvast een beetje inschatten met onderstaande indicatietabel: 

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 10 tot 20 lessen
Vlotte leerling 20 tot 30 lessen
Gemiddelde leerling 30 tot 40 lessen
Onervaren leerling 40 tot 50 lessen

 

 

Heldere lesdoelen

 

 

De unieke lesmethode van de ANWB helpt je om kennis op te doen voor de praktijk en aan de vereisten te voldoen die er worden gesteld vanuit het CBR. De rijinstructeur stelt een aantal lesdoelen op bij elke les. Na afloop wordt er gekeken of je deze hebt behaald. Natuurlijk krijg je ook huiswerk mee voor de volgende keer.

Hoe ziet een rijles eruit?

Standaard duurt een autorijles 60 minuten. Om sneller klaar te kunnen zijn, kun je ook kiezen voor rijlessen van 120 minuten. Complexe situaties in het verkeer zullen natuurlijk niet ontbreken. Je krijgt te maken met belangrijke knooppunten zoals de tweebaansrotonde in Baarn en het kruispunt Brink in Laren.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

 

Meer mensen zijn jou al voorgegaan. Lees hieronder de ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool:

Onno, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Zeer goed. Gevoel voor humor afgewisseld met duidelijke instructies. Laat je zelf veel ontdekken en vertellen waarom je dingen wel of niet doet."

Angelique:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijschool. Gevraagde informatie wordt zeer snel gegeven. De instructeur is erg relaxed en duidelijk in zijn uitleg."