Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen volgen in de Gooi & Vechtstreek

Neem rijlessen op een manier die bij je past

Rijlessen nemen op een manier die bij jou past kan bij de ANWB Rijschool in de regio Naarden en Bussum ofwel de Gooi & Vechtstreek. Onze ervaren rijcoaches brengen je met de unieke ANWB lesmethode alle kneepjes van het vak bij.

Je gaat van start met een proefles

Je start altijd eerst met een proefles. Deze maakt onderdeel uit van de ANWB lesmethode. Tijdens deze auto rijles ga je 60 minuten met de rijcoach op pad. Als deze rit achter de rug is krijg je een persoonlijk lesadvies. Je weet dan hoeveel lessen je nodig hebt en welke pakket helemaal bij jou past. Je kunt hiermee starten als je 16,5 jaar of ouder bent!

 

Heldere lesdoelen

De unieke lesmethode van de ANWB helpt je om kennis op te doen voor de praktijk en aan de vereisten te voldoen die er worden gesteld vanuit het CBR. De rijinstructeur stelt een aantal lesdoelen op bij elke les. Na afloop wordt er gekeken of je deze hebt behaald. Natuurlijk krijg je ook huiswerk mee voor de volgende keer.

Hoe ziet een rijles eruit?

Standaard duurt een autorijles 60 minuten. Om sneller klaar te kunnen zijn, kun je ook kiezen voor rijlessen van 120 minuten. Complexe situaties in het verkeer zullen natuurlijk niet ontbreken. Je krijgt te maken met belangrijke knooppunten zoals de tweebaansrotonde in Baarn en het kruispunt Brink in Laren.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Meer mensen zijn jou al voorgegaan. Lees hieronder de ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool:

Onno, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Zeer goed. Gevoel voor humor afgewisseld met duidelijke instructies. Laat je zelf veel ontdekken en vertellen waarom je dingen wel of niet doet."

Angelique:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijschool. Gevraagde informatie wordt zeer snel gegeven. De instructeur is erg relaxed en duidelijk in zijn uitleg."