Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Gooi & Vechtstreek

De 1e keer autorijden

Wil je dolgraag autorijden? Het volgen van een proefles kan je daar uitstekend bij helpen. Deze maakt onderdeel uit van de unieke ANWB lesmethode. Tijdens deze les kun je kennismaken met de rijcoach en onze rijschool in de Gooi & Vechtstreek. De rijcoach bepaalt hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt en welke rijcoach het beste bij jou past.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Deze proefles autorijden duurt 1,5 uur. Dat is inclusief kennismaking en een evaluatiegesprek. Een unieke mogelijkheid dus om onze rijschool te proberen!

Plan je rijlessen in

Na het ontvangen van een persoonlijk lesadvies, kun jij je toekomstige rijlessen in gaan plannen voor het behalen van je rijbewijs. Hiervoor moet je wel minimaal 16,5 jaar of ouder zijn. En houd rekening met een eventuele wachttijd bij het CBR voor het inplannen van het examen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!