Hulp bij je theorie in Gooi & Vechtstreek

Krijg hulp bij je theorie examen voor de auto oefenen

Heb je plannen om je auto theorie examen in Naarden of Bussum ofwel de Gooi & Vechtstreek te halen, dan hebben wij de ideale producten voor je.

Jij mag kiezen

Voor je auto theorie examen oefenen kan dankzij de Trefzeker Theorie producten op verschillende manieren. Bekijk hieronder welke producten de ANWB heeft.

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

De online examentraining bestaat uit verschillende interactieve oefeningen om bijvoorbeeld verkeersborden te oefenen. Je ontvangt hierbij optimale ondersteuning dankzij de 3D-animaties en ingesproken teksten. De cursus is altijd up-to-date zodat je verzekerd bent van de meest actuele verkeerskennis. Uiteraard voldoet de training aan alle eisen van het CBR. Zo slaag je met gemak voor je theorie examen B!

Andere keuzemogelijkheden

Naast ons toegankelijke Trefzeker Theorie pakket, kun je ook alleen toegang aanvragen tot de online examentraining of alleen het lesboek aanschaffen.

Klassikaal oefenen in Naarden of Bussum

In de Gooi & Vechtstreek bieden wij ook de mogelijkheid om klassikale lessen te volgen om je auto theorie te oefenen. Informeer bij deze vestiging voor de mogelijkheden, trainingstijden en prijzen.