Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders

Reis je het liefst in je eigen auto of bus naar klanten? Met de juiste mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen. Met je eigen wagen, een deelauto of met een ander vervoersmiddel.

Al je autokosten op één factuur

Of je nu in een auto of busje naar klanten of kantoor rijdt, je zult verschillende zakelijke reiskosten maken. Brandstofkosten, parkeerkosten en af en toe de wasstraat in: aan het eind van de maand heb je een hoop losse bonnetjes en digitale afschriften die je moet verzamelen voor je btw- en belastingaangifte. Dat kan eenvoudiger!
Speciaal voor autorijders heeft ANWB Zakelijk de ANWB Auto Compleet kaart op de markt gebracht. Ideaal voor ondernemers met een zakelijke auto of busje die al hun autokosten met één kaart willen betalen. Je betaalt er niet alleen je brandstof- of laadkosten mee, maar ook je parkeerkosten, de wasstraat en autovloeistoffen. Je hebt zelfs de optie om over de grens te gaan en in heel Europa te tanken. En al die kosten staan in een handig overzicht in onze app en online omgeving. Je ontvangt maandelijks één factuur die je achteraf betaalt. Handig toch?

Ook deelauto’s staan voor je klaar

Het liefst reis je natuurlijk in je eigen auto. Maar wat als je auto of bus een keer in de garage staat? Ook dan biedt een mobiliteitskaart de oplossing. Met een uitgebreide mobiliteitskaart, zoals onze Mobiliteit Compleet kaart voor zzp’ers, krijg je namelijk toegang tot deelauto’s. Zonder extra abonnementskosten of borg!
Dankzij ons grote netwerk krijg je toegang tot de deelauto's van GreenWheels en Mywheels. We hebben hiermee het grootste zakelijke deelaanbod van Nederland. Heb je voor een langere periode een vervangende bedrijfswagen nodig? Dan kun je via Euromobil een auto of bestelbus huren. Ook deze kosten komen op je maandelijkse factuur te staan.

Nog meer flexibiliteit met het OV

Door verschillende regelgevingen, toenemende milieuzones en de toekomstige zero-emissiezones wordt het steeds lastiger om de grote steden in te rijden. Gelukkig bestaan hier oplossingen voor. Zo kun je ervoor kiezen om je reis deels met je auto af te leggen en deels met het OV. Dat laatste stukje naar het centrum is meestal sneller en beter bereikbaar met het OV of een fiets. 
Onze Mobiliteit Compleet kaart biedt daarom ook de mogelijkheid om alle vormen van het OV te pakken en om een OV-fiets te huren. Met de trein, tram, bus of metro bereik je zo snel je klant in het centrum. We bieden zelfs extra vervoersopties in de stad, zoals de handige deelscooters van Check. En ook een taxirit reken je eenvoudig af met je mobiliteitskaart. Zo reis je waar je ook bent flexibel en kom je op tijd aan bij je klant.

Eén kaart voor al je mobiliteitswensen en kosten

Of je nu het liefst met je eigen auto reist of ervoor kiest om per dag te bepalen hoe je reist: onze mobiliteitskaart maakt het allemaal mogelijk. Met de kaart houd je je zakelijke reiskosten eenvoudig gescheiden van je privé reiskosten. Je hebt altijd toegang tot onze handige app en online omgeving, waar je al je gemaakte kosten kunt inzien. De kaart is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.
Heb je een mkb-bedrijf en wil je voor je medewerkers een mobiliteitskaart aanschaffen? Dat kan ook en biedt verschillende voordelen. Zo hebben we een speciale werkgeversmodule die je kunt koppelen aan een mobiliteitskaart voor het MKB. Hiermee maak je de administratie van woon- en werkvergoedingen, inclusief thuiswerkdagen, eenvoudiger en voldoe je aan de nieuwe wet- en regelgeving. Je werknemers kunnen de kaart daarnaast zowel voor zakelijke als privé reizen gebruiken. 

Vergelijk en kies je pakket

Auto | OV | Compleet

Slim zakelijk reizen met de ANWB Mobiliteitskaart. Kies het pakket dat het beste bij je past.