De leukste herfstuitjes

Wie naar buiten kijkt kan niet meer ontkennen dat de herfst weer is aangebroken. Ondanks dat het minder warm is en de regenbuien zich wat vaker laten zien hoef je je geen moment te vervelen. Om je op weg te helpen selecteerden wij een aantal leuke (binnen)activiteiten voor het hele gezin.

Maritiem Museum Rotterdam

Leer alles wat je wilt weten over het maritieme leven tijdens je bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam. Het museum bevindt zich in de oudste en grootste museumhaven van Nederland. Kom aan boord bij historische schepen en kranen en beleef zelf hoe de wereldhaven Rotterdam op deze plek begon.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel

Ripleys Believe It or Not Amsterdam

Kijk je ogen uit tijdens een bezoek aan Ripleys Believe It or Not Amsterdam. Zo ontmoet je de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben. Ook kun je een kijkje nemen bij de zeldzame kunststukken die wereldreiziger Robert Ripley verzameld heeft en leer je de verhalen achter deze soms heel bijzondere stukken.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel

Het Spoorwegmuseum

Tijdens je bezoek aan Het Spoorgwegmuseum kun je treinen van vroeger tot nu ontdekken. Zo mag je het echte rijtuig van de koninklijke familie van binnen verkennen en kun je voet zetten in de allereerste gigantische stoomlocomotieven. En wil je zelf weten hoe het voelt om een trein te besturen? Maak dan een rit in de prijswinnende 4D-simulator, De Vuurproef.
Bestel met ledenvoordeel

Amsterdam Dungeon

Ga terug in de 'slechte ouwe tijd' tijdens een bezoek aan Amsterdam Dungeon. Treed in de voetsporen van de matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Je zult terecht staan voor de krankzinnigste misdaden, van  berovingen tot hekserij. Je wordt hiervoor op een zeer gepaste manier gestraft. En niet vergeten, hoe eng het ook kan zijn blijf altijd lachen!
Bestel met ledenvoordeel

Het Omniversum

Wat is er op een regenachtige herfstdag nou lekkerder dan een film kijken? Kom naar het Omniversum, het koepeltheater dat ervoor zorgt dat je film kijken op een heel andere manier beleeft. Ga mee naar tropische bestemmingen, ontdek een onzichtbare wereld of ga mee het heelal in. Door het wisselende filmaanbod is er voor zowel jong als oud altijd wel een geschikte film.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel

Nationaal Militair Museum

Kom naar het Nationaal Militair Museum en beleef hoe het verleden, heden en toekomst van de krijgsmacht tot leven komen. Tijdens een bezoek aan het museum kun je de bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters bewonderen. Daarnaast kun je je reactievermogen testen en leren kijken als een scherpschutter.
Bestel kaartjes met ledenvoordeel

Liever de natuur in? Geniet van de herfst op de fiets of te voet!

Fietsen door het bos is schitterend in dit jaargetijde: de verkleuringen van de bomen, de geur van de herfst, het lage zonlicht... Ontdek de herfstroutes voor op de fiets

De bladeren kraken onder je wandelschoenen, kastanjes en eikels vallen uit de bomen en paddenstoelen schieten uit de grond. Ontdek onze wandelroutes in de herfst.

Speciaal voor jou geselecteerd