Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Thermae 2000

Tot € 15,- korting

Geniet van een heerlijke ontspandag op de top van de befaamde Cauberg!

Thermae 2000

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden en kom tot rust in de nieuwe rustruimtes van het Infinitum. Geniet van een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat.  

Badkledingdagen

Een dagje ontspannen is voor iedereen anders. De één geniet het liefst zonder badkleding terwijl de ander het badpak toch liever aan houdt. Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht. 
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Op de overige dagen is het saunagedeelte alleen zonder badkleding en het badgedeelte alleen met badkleding toegankelijk. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen via deze website in de gaten.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Thermae 2000:

 • Dagentree: € 12,- korting - ticket biedt toegang tot het wellnesscentrum.
 • Dagarrangement: € 15,- korting - dagentree ticket inclusief activiteit naar keuze (keuze uit surprise activity, sessie in de massagestoel of het solarium).

Activiteiten Dagarrangement:

 • Surprise activity: laat je verrassen.
 • Sessie op de massagestoel: relax gedurende 12 minuten van een shiatsu massage in de massagestoel.
 • Sessie in het solarium: je kunt gedurende 10 minuten gebruik maken van één van de vele zonnebanken.

Thermae 2000 Hotelovernachting

Verleng jouw verblijf in de thermen en geniet van volledige ontspanning met een overnachting! Het hotel van Thermae 2000 ligt middenin de Cauberg, direct aangrenzend aan het wellnesscentrum. Je ontwaakt met het mooiste uitzicht van Nederland: het Zuid-Limburgse heuvellandschap.
Je boekt het arrangement via de ANWB met € 40,- korting. Klik hier voor meer informatie over de hotelovernachting.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Thermae 2000 voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

 • Zowel bij een dagentree als dagarrangement heb je de hele dag toegang tot de faciliteiten.
 • Het dagarrangement is inclusief activiteit naar keuze (keuze uit surprise activity, sessie in de massagestoel of het solarium). Tijdens het plaatsen van de reservering kan je jouw keuze voor de gewenste activiteit aangeven. 
 • Er geldt een meerprijs op badkledingdagen, in badkleding- en ongeklede weekenden en vakanties (zomer en kerst). De meerprijs bedraagt €6,95 per persoon en wordt betaald bij de receptie op de dag zelf.
 • Het kan zo zijn dat niet alle sauna’s warm zijn als je het resort in de ochtend bezoekt. Lees hier meer over de duurzame aanpassingen van Thermae 2000.
 • Thermae 2000 beschikt over een eigen parkeergelegenheid. Daggasten kunnen hiervoor een dagkaart kopen van € 9,- per dag. Voor hotelgasten kost het € 15,- per nacht en is er een aparte parkeerplaats gelegen naast het hotel. Bij de slagboom trek je een kaartje en je betaalt achteraf.
  Je kunt ook parkeren bij de (gemeentelijke) parkeerplaats bij Holland Casino, aan de andere kant van de brug. De parkeerkosten dienen vooraf betaald te worden. Een dagkaart kost € 8,- of je betaalt € 1,90 per uur. Het kaartje leg je na betaling achter de ruit. 
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.