Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De Efteling

Geniet van een Wereld vol Wonderen in de Efteling!

De Efteling is benoemd tot leukste uitje van Nederland 2024!

En toen… was ik in een Wereld vol Wonderen

In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Luister naar de mooie verhalen van de pratende Sprookjesboom of naar de bijzondere muziek van de paddenstoelen in het Sprookjesbos. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga op wereldreis met Jokie in Carnaval Festival. Vlieg op je kop in de Python of stort de diepte in met Baron 1898. Of beleef een doldwaze rit in de nieuwste familie-achtbaan Max & Moritz. Er is iedere dag genoeg te beleven. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen. 

Maak het 365 dagen per jaar bijzonder

In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van de lekkere lange dagen. In de herfst blazen intense kleuren je omver en in de winter verandert de Efteling in een witte wereld vol betoverende lichtjes die zorgt voor gegarandeerde winterpret. Of je nu in de vakantie, doordeweeks of op een onverwachte studiedag komt, het is hier altijd genieten. En of je nu met de kinderen, kleinkinderen, vrienden of met de hele familie komt, de Efteling is voor iedereen bijzonder, ieder bezoek weer.

Maak het weekend compleet met een overnachting bij Drunense Duinen - Guesthouse Hotel Kaatsheuvel

Wil je er liever een compleet weekend van maken? ANWB Leden krijgen ledenvoordeel bij Drunense Duinen - Guesthouse Hotel Kaatsheuvel. Boek het 3-daagse arrangement via deze pagina.