Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Tot € 9,95 korting

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen in WILDLANDS!

Kom ontdekken, beleven, genieten én leren in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ga op onderzoek in Jungola. Begin je tocht in de overdekte Vlindertempel waar honderden exotische vlinders om je heen vliegen. Verderop, in ’s werelds grootste overdekte jungle, vaar je over Rimbula River waar de olifanten misschien wel een frisse duik nemen naast jouw boot. Laat je leiden door de geluiden van het regenwoud en spot tientallen tropische vogels. En kijk je goed, dan maak je misschien wel kennis met de ringstaartmaki’s, zwarte maki’s en vari’s. Wil je, net als zij, klimmen en klauteren tussen de boomtoppen? Dan is de Jungle Trail écht iets voor jou!

Animazia

Niet genoeg aan de Jungle Trail? Kom je dan uitleven in Animazia, het overdekte XL-speelparadijs voor de jonge avonturiers. Een speelwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen voor onbeperkt speelplezier. Speel in de zandbak en trek de bootjes als avonturier zelf naar de overkant. Bezoek hier ook de tropische vissen, indrukwekkende zeeschildpadden en grappige naakte molratten.

Safaritruck

Stap in de safaritruck en ga mee op avontuur. Zie hoe de savannedieren genieten van het zomerse weer en zich uitleven op de groene savanne. Kom heel dichtbij de giraffen, neushoorns en zebra’s en leer meer over de verschillende dieren de uitgestrekte vlakte.

Nortica

En vergeet niet af te koelen in Nortica, de wereld van de poolgebieden. Sta oog in oog met de speelse pinguïns en imposante ijsberen. Of ga aan boord van de Arctic 1, dé 4D-attractie waar je een duizelingwekkende reis maakt. Neem als laatste een kijkje in het nieuwe Dock16, met het strand van de zeehonden.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij WILDLANDS voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor WILDLANDS:

  • Hoogseizoen tickets: tot € 4,49 korting – geldig voor een bezoek t/m 26 juli 2024
  • Dinsdag Deal tickets: tot € 9,95 korting – geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 17 december 2024, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit regel je tijdens het plaatsen van de reservering op de website van WILDLANDS.
  • Dinsdag deal tickets zijn niet geldig tijdens schoolvakanties (10 februari t/m 25 februari 2024, 27 april t/m 5 mei 2024, 6 juli t/m 1 september 2024, 14 t/m 29 oktober 2024 en 23 december 2024 t/m 7 januari 2025).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Klik hier voor meer informatie over de mindervalidenvoorzieningen. 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve officiële geleide- en hulphonden mits ze een hesje dragen.
  • WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van Q-Park en de gemeente Emmen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.