Naar artikel

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Tot € 10,- korting

Ontdek nieuwe werelden, ontmoet bijzondere dieren en beleef spannende avonturen in WILDLANDS!

Op avontuur in WILDLANDS

Maak een wereldreis in één dag in WILDLANDS! In Jungola ervaar je de wereld van de tropische jungle. Je vaart met een boot over Rimbula River langs slingerapen, ringstaartmaki’s en de reusachtige Aziatische olifanten, die als je geluk hebt net een bad nemen naast je boot! Een stukje verderop ligt Serenga, waar je met een truck over de Savanne rijdt en zo zebra’s, gnoes, giraffes, en neushoorns van heel dichtbij kunt zien. En zie je daar de indrukwekkende leeuwen lekker soezen bovenop de Leeuwenberg? Ook is er voor de echte durfal de achtbaan Tweestryd, waarbij je door een oude mijn racet. In Nortica beleef je de wereld van ijzige kou, kom je oog in oog te staan met ijsberen en ontmoet je pinguïns en speelse zeeleeuwen. Ook bevindt zich hier de houtzagerij, waar je op zoek kunt gaan naar wasberen en stinkdieren. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij WILDLANDS voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor WILDLANDS:

  • September t/m oktober tickets: tot € 7,50 korting  - geldig voor een bezoek van 1 september t/m 7 november 2023
  • Dinsdag deal tickets: € 10,- korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 31 december 2023. Let op: dinsdagen in de schoolvakanties zijn uitgesloten! Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit regel je tijdens het plaatsen van de reservering op de website van WILDLANDS.
  • Er geldt een maximum van 5 tickets per bestelling.
  • Dinsdag deal tickets zijn niet geldig tijdens schoolvakanties (18 februari t/m 5 maart 2023, 29 april t/m 7 mei 2023, 8 juli t/m 3 september 2023, 14 t/m 29 oktober 2023 en 23 december 2023 t/m 7 januari 2024).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Klik hier voor meer informatie over de mindervalidenvoorzieningen. 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve officiële geleide- en hulphonden mits ze een hesje dragen.
  • WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van Q-Park en de gemeente Emmen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar WILDLANDS te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.