Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Madurodam

Tot 50% korting

In Madurodam ontdek je waar Nederland groot in is!

Madurodam. Moet je meemaken.

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en allerlei doe-dingen. Maak een ontdekkingsreis door ons land. In één dag red je ons land van het water, ben je een beroemde dj, zie je kastelen en paleizen, spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam. Een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman, kunnen ook niet ontbreken. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien, spelen en leren. Voor jong en oud.

Er is zoveel te doen!

Zo beleef je in de spectaculaire familie experience 'de Waterwolf' hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld of stap achter de draaitafels van DJ Armen van Buuren en mix zelf de beats. In de lente staat het park in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog meer moois. Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over de speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Je mag ook fijn komen spelen in de tuin van Nijntje.

Wij bieden momenteel drie verschillende tickets aan voor Madurodam:

  • Voorjaar 2024 tickets: € 8,50 korting – geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2024
  • Reguliere tickets: € 5,50 korting – geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025
  • Dinsdag Deal tickets: 50% korting – geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 5 januari 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Madurodam is goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits) beperking. Het hele park is vanaf de bovenring via een licht hellend pad te bereiken. Het stadje kun je het beste betreden via de souvenirshop of de Erasmusbrug. Ook het restaurant en het café zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
  • Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan,  met uitzondering van gecertificeerde aangelijnde hulpdieren.
  • Madurodam heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 11,- per dag. Kijk voor meer informatie op de website van Madurodam.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.