Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Madurodam

€ 6,50 korting

Het mooiste en beste van Nederland ontdek je in gi-ga-grote attracties. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?

Madurodam. Dat had je niet verwacht, hè?!

De leukste avonturen beleef je in Madurodam! Heh, sinds wanneer dan?! Jullie hebben toch alleen miniaturen? Neeeheee. Het mooiste en beste van Nederland ontdek je in de gi-ga-grote attracties. Klimmen, klauteren, vliegen, spelen en meemaken: doe alles wat je niet laten kunt. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?!

Enne hebbie 't al gehoord? Madurodam is Rotterdamser dan ooit! Ga je zelf alle ramen lappen bij De Rotterdam? Heh, wat heb je gedaan? Belletje geleld bij De Markthal! Ontdek Rotterdam, de stad die haar weerga niet kent.

Leef je uit in al onze attracties!

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen?

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken?

Nederland in het klein, speeltuinen en meer

Zet je reis door Nederland voort bij The Flying Dutchman. Bestemming bereikt? Op naar de dj-tafel, waar je je nieuwe bangers laat horen aan de Madurodammers. Hé, wacht eens even. Staat de Rotterdamse haven in de fik?! De blusboten en reddingsbrigade hebben een aanvoerder nodig. Dat ben jij! Snel, blus de brandjes!

In de zomer staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Ga jij liever buiten ravotten? Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Ahoy, wat een mooi uitzicht over Madurodam! Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje. Spring erop los op de trampoline en wip-wap op en neer in het vliegtuig van kleine nijn. Speelplezier gegarandeerd.

Klim en klauter door De Hollandse Meesters

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwste attractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt! Madurodam.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Madurodam is goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits) beperking. Het hele park is vanaf de bovenring via een licht hellend pad te bereiken. Het stadje kun je het beste betreden via de souvenirshop of de Erasmusbrug. Ook het restaurant en het café zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
  • Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan,  met uitzondering van gecertificeerde aangelijnde hulpdieren.
  • Madurodam heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 11,- per dag. Kijk voor meer informatie op de website van Madurodam.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.