Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Attractiepark Slagharen

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Yihaa! Ook in de winter beleef je het Wilde Westen!

Waan je voor heel even in een andere wereld. De winterse wereld in het Wilde Westen. In Attractie- en Vakantiepark Slagharen is het vanaf 4 november tijd voor Winter Slagharen.

Droom weg tijdens Winter Slagharen! Ontelbare lichtjes en sfeervolle kerstversiering zorgen voor een magische winterbeleving. Vanaf 8 december zorgen een grote kerstboom en de kerstman samen met zijn elf voor net dat beetje extra magie.

Ga op avontuur en stap in de Gold Rush, deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in slechts enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven!

Ook bij koud weer kun je volop avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D film Rio of maak een rondje door het park in de Pioneer Express. In de kerstvakantie kun je vanaf 23 december schaatsen op de ijsbaan in Winter Western Village. Neem je eigen schaatsen mee of huur een paar bij ons.

Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas echt onvergetelijk als je Randy & Rosie hebt ontmoet. Geef ze een high five tijdens een meet & greet of bekijk hun spannende show in de Music Hall. Het wordt pas echt spannend als de Red Bandits het toneel opkomen.

Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes en malse western burgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Toffe gifts & souvenirs tref je in onze Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk vastgelegd worden op een leren armbandje of gave sweater in John's Craftmans shop.

Waterpark Aqua Mexicana

Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland.

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in één van onze luxe lodges en kies een nieuwe Red Rock Cottage, op een rode steenworp van het attractiepark. Of boek een campingplek en slaap als een cowboy onder de sterren. Met het attractiepark in je achtertuin gaat het avontuur de volgende dag gewoon weer door.