Naar artikel

Attractiepark Slagharen

€ 17,- korting

Yihaa! Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen.

Halloween in Slagharen: Scary Prairie en Western Nightmares

Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht.

Scary Prairie: waar jonge gasten en oude geesten samenkomen

Overdag is het griezelen en genieten tijdens Scary Prairie. Tijdens dit familievriendelijke feest verandert Slagharen in een vrolijk en bruisend Halloweenfestival, midden op de prairie. Gasten worden ondergedompeld in 3 themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Hier lopen ze bijzondere bewoners tegen het lijf, met ieder hun eigen verhaal en soms opdracht. De bekende Slagharen-karakters Randy en Rosie presenteren een speciale Halloween-show in de Music Hall en de middag wordt afgesloten met een parade waaraan kinderen mee kunnen doen.

Spannende Halloween-belevingen

Overdag zijn er drie hoogwaardige walkthrough-belevingen buiten de gebaande paden van het park. In Outcast Camp komen gasten terecht in een kamp vol markante western reizigers van allerlei pluimage. In strodoolhof Crows Nest kraai je het uit van zowel schrik als plezier. Alleen de uitgang vinden is niet genoeg om dit doolhof te verlaten. In The Manor maken kinderen kennis met de Bones familie. Bang hoeven de kleine bezoekers niet te zijn voor deze familie. In dit spookhuis zijn de rollen namelijk omgedraaid. Lukt het je om de Bones familie te laten schrikken?

Western Nightmares: 8 écht enge avonden voor de daredevils

Het is zes minuten en zes seconden over zes. De schemer valt. Bezoekers kunnen zich opmaken om oog in oog te staan met de duistere kant van het Wilde Westen. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, blijkt één grote Western Nightmare te zijn. Zeventig acteurs zullen er in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones alles aan doen om gasten de nachtmerrie van hun leven te bezorgen. Voor Western Nightmares geldt een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder.

Drie angstaanjagende walkthroughs

In Outcast Camp heeft een dubieus gezelschap zijn intrede gedaan. Hier is het nog maar de vraag of bezoekers er levend vandaan komen. Deze knettergekke bewoners verwelkomen je met open armen, maar zullen je nooit meer loslaten. Duistere kraaien die het op jou hebben gemunt hebben Crows Nest bezet. Deze stro-opslag is ’s avonds absoluut niet veilig voor gewone stervelingen. The Manor is ’s avonds een verlaten villa op de prairie. De geesten die hier ronddwalen zijn gretig opzoek naar nieuwe zielen.

Wanneer vinden Scary Prairie en Western Nightmares plaats?

Scary Prairie vindt dagelijks plaats van 7 tot en met 29 oktober. Op 7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober is het park tot 22.00 uur geopend. Op die avonden vindt vanaf 18.06:06 uur Western Nightmares plaats. Er zijn 3 verschillende walkthroughs: Where the outcast live (€4,-)The home of the lost bandits (€5,-) en Crows are taking over (gratis). Adviesleeftijd voor deze walkthroughs is 14 jaar. Je kan hier een reservering plaatsen en betalen.

Yihaa, kom naar Slagharen en beleef het Wilde Westen!

Waan je voor even in een heel andere wereld. De wereld van het Wilde Westen. Ga op avontuur en stap in de Gold Rush, deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven!

Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas echt onvergetelijk als je Randy & Rosie hebt ontmoet. Geef ze een high five tijdens een meet & greet of bekijk hun spannende shows. Het wordt pas echt spannend als de Red Bandits het toneel opkomen. De schurken van het park hebben sinds kort een eigen podium en breiden in 2023 hun territorium uit met de Red Bandits Adventure. Heb jij de moed om een reeks gevaren te trotseren die de Red Bandits langs de rivier hebben uitgestippeld? Be aware of the Red Bandits!

Vier 60 jaar Slagharen!

Vier een feestje! 2023 is een feestelijk jaar, want Attractiepark Slagharen bestaat 60 jaar! Samen met jou herinneringen ophalen en nieuwe maken! Er staan leuke dingen op stapel. 

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in één van onze luxe lodges en kies een nieuwe Red Rock Cottage, op een rode steenworp van het attractiepark. Of boek een campingplek en slaap als een cowboy onder de sterren. Met het attractiepark in je achtertuin gaat het avontuur de volgende dag gewoon weer door.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Attractiepark Slagharen voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Attractiepark Slagharen hanteert variërende kassaprijzen (de prijs is per dag verschillend). Wij gaan uit van de hoogste kassaprijs.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Attractiepark Slagharen.
  • Tickets zijn excl. toegang tot waterpark Aqua Mexicana.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Er zijn attracties die voor mindervaliden of rolstoelgebruikers goed toegankelijk zijn, maar dat zijn niet alle attracties. Ook zijn er shows goed bereikbaar voor mindervaliden. Vraag bij de Guest Service naar de brochure met een overzicht van alle attracties en hun toegankelijkheid.
  • Honden zijn toegestaan bij Attractiepark Slagharen, maar niet in de attracties, shows, restaurants en winkels.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 10,- per auto. Parkeerkaarten zijn te verkrijgen bij de receptie, kassa of automaten in Attractiepark Slagharen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Attractiepark Slagharen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.