Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De Plopsa-parken

Bij ANWB Eropuit bestel je tickets voor de Plopsa-parken met korting.

Bezoek jouw Studio 100-helden in één van de Plopsa-parken in Nederland, België of Duitsland en beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin met attracties voor jong en oud!

Hieronder vind je een overzicht van de Plopsa-parken. Met oudoor-,indoor en waterparken verspreidt door heel Nederland, België en Duitsland garanderen de Plopsa-parken uren fun voor iedereen! 

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden neemt jouw kinderen tussen 2 en 8 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Met een betoverende Bumba-show en 25 binnen- en buitenattracties is Plopsa Indoor Coevorden de leukste stop met een dak erop!

Tot € 5,- korting bij Plopsa Indoor Coevorden 

Plopsa Coo Ardennes

Bij Plopsa Coo Ardennes ga je op avontuur in de vrije natuur. Gelegen in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, vind je meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie. Vergeet vooral de DinoSplash niet te bezoeken!

Tot € 5,- korting bij Plopsa Coo    

Plopsaland de Panne

Beleef een onvergetelijke dag in het grootste Plopsa-park! Met meer dan 55 binnen- en buitenattracties, dagelijkse liveshows en Meet & Greets met je favoriete televisiehelden heb je gegarandeerd een hele dag plezier met het hele gezin.

Tot € 5,- korting bij Plopsaland De Panne 

Plopsaqua De Panne

Gelegen op hetzelfde terrein als het attractiepark Plopsaland ligt Plopsaqua De Panne. In dit waterpark duik je met alle bekende Studio 100-figuren het diepe in! Met adembenemende waterattracties zoals de wildriver, het stormbad en zes indrukwekkende glijbanen is het een heel verfrissend uitje.

Tot € 5,- korting bij Plopsaqua De Panne 

Plopsa Indoor Hasselt

Bij Plopsa Indoor Hasselt beleef je buitengewoon veel binnenpret! Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar komen altijd ogen en oren te kort op de 25 attracties die het park rijk is. 

Tot € 5,- korting bij Plopsa Indoor Hasselt 

Holiday Park Germany

Gelegen in het Duitse Hassloch, vlakbij Mannheim, vind je Holiday Park Germany. Hier beleef je oneindig veel plezier met meer dan 30 sensationele attracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens!

Tot 5,- korting bij Holiday Park 

Plopsaqua Landen-Hannuit

Beleef een spetterende dag bij Plopsaqua Landen-Hannuit! Met meer dan 15 sensationele waterattracties, word je volledig ondergedompeld in de leefwereld van Maya de Bij en Bumba. Zet je schrap en beleef een onvergetelijke dag danzij verschillende glijbanen en waterspeeltuigen!

Tot € 5,- korting bij Plopsaqua Landen-Hannuit