Naar artikel

Plopsa parken

Bij ANWB Eropuit bestel je tickets voor de Plopsa parken met korting.

Bezoek jouw Studio 100 helden in één van de Plopsa parken in Nederland, België of Duitsland. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin met attracties voor jong en oud!

Hieronder vind je een overzicht van de Plopsa parken. De parken zijn verspreid over Nederland, België en Duitsland. Van indoor park tot aan waterpark en met attracties voor koele kikkers tot aan speeltoestellen voor de allerkleinsten: de Plopsa Parken bieden plezier voor iedereen!

Plopsa Indoor Coevorden

Dit indoorpretpark in Nederland neemt jouw kinderen tussen de 2 en 8 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Met een betoverende Bumba show en 25 binnen- en buitenattracties is Plopsa Indoor Coevorden de leukste stop met een dak erop!

Tot 6,- korting bij Plopsa Indoor Coevorden 

Plopsa Coo

Bij Plopsa Coo ga je op avontuur in de vrije natuur. Gelegen in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, vind je meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie. Vergeet vooral de Dino Splash niet te bezoeken!

Tot 10,- korting bij Plopsa Coo 

Plopsaland de Panne

Beleef een onvergetelijke dag in het grootste Plopsa park! Met meer dan 50 binnen- en buitenattracties, dagelijkse liveshows en Meet & Greets met je favoriete televisiehelden heb je gegarandeerd een hele dag plezier met het hele gezin.

Tot 10,- korting bij Plopsaland De Panne 

Plopsaqua De Panne

Gelegen op hetzelfde terrein als het attractiepark Plopsaland ligt Plopsaqua de Panne. In dit waterpark duik je met alle bekende Studio 100 figuren het diepe in! Met adembenemende attracties zoals een wildwaterrivier, stormbad en zes indrukwekkende glijbanen is het een heel verfrissend uitje.

Tot 6,- korting bij Plopsaqua De Panne 

Plopsa Indoor Hasselt

Bij Plopsa Indoor Hasselt beleef je buitengewoon veel binnenpret! Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar komen altijd ogen en oren te kort op de 25 attracties die het park rijk is. 

Tot 6,- korting bij Plopsa Indoor Hasselt 

Holiday Park 

Gelegen in het Duitse Hassloch, vlakbij Mannheim, vind je Holiday Park. Hier beleef je oneindig veel plezier met meer dan 30 sensationele attracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens!

Tot 5,00 korting bij Holiday Park 

Plopsaqua Landen-Hannuit

Beleef een spetterende dag bij Plopsa Landen-Hannuit! Geniet met de hele familie van de spectaculaire attracties en glij samen met de Studio 100 figuren van de coole glijbanen. 

Tot 6,- korting bij Plopsaqua Landen-Hannuit