Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Diergaarde Blijdorp

€ 2,- korting

Ga op ontdekkingsreis in Diergaarde Blijdorp, ontdek alle verschillende werelddelen en ontmoet hun bijzondere inwoners!

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen in Nederland. Duik in het geheel overdekte Oceanium, zie de haaien boven je hoofd zwemmen en laat je betoveren door het Great Barrier Reef. Laat je omringen door snelle haaien en nieuwsgierige zeeschildpadden of kijk naar de waggelende pinguïns en speelse zeeleeuwen. Struin door de Aziatische moerassen en bossen maar kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter! Bewonder de grote familie olifanten en sta oog in oog met de tijgers. Via het vlonderpad op de savanne in Afrika heb je een mooi uitzicht op de giraffen. Vervolg je ontdekkingstocht en bewonder de gelada's, 'babbelende' apen uit Ethiopië. 

Kinderen kunnen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. Ook is er een speciaal deel voor kleuters en peuters. En of het nu mooi of slecht weer is, in de binnenspeeltuin Biotopia beleven kinderen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Het ANWB Ticket is de gehele dag geldig op jouw gekozen datum. Je mag aankomen op jouw gewenste tijdstip.  
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, zij dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Betaald parkeren voor € 9,50. Tickets zijn te koop bij de kassa's en kaartautomaten van Diergaarde Blijdorp. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.