Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Sanadome

Tot € 6,- korting

In Sanadome in Nijmegen vindt u prachtige Thermen. Beleef de sensatie van thermaal water uit eigen bronnen.

Heerlijk wegdromen en even volledig ontspannen. In onze Thermen ervaar je de kracht en weldaad van verschillende kruidenbaden.

Ruime aanbod

Je kunt alle dagen van het jaar komen genieten van de prachtige Thermen met o.a. zoutwaterbad (Dode Zee effect), thermaalbaden, stoomkamer,  whirlpools, comfortabele ligbedden in de prachtige thermentuin en een groot thermaal buitenbad. In de Thermen is het elke dag badkledingdag.

Geniet van culinaire gerechten in één van de vier restaurants en op het terras en maak je verblijf compleet met heerlijke Beauty & Wellness behandelingen zoals massages, Hamam-, gezichts- en Duo behandelingen. Kom naar Nederlands grootste bron van ontspanning!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Sanadome. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij hebben momenteel twee verschillende tickets in de verkoop:

  • Dagkaart - € 6,- korting - geldig voor een bezoek aan Sanadome van 9.00 tot 23.30 uur.
  • Avondkaart - € 4 korting - geldig voor een bezoek aan Sanadome van 16.00 tot 23.30 uur.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht.
  • Jouw ANWB-ticket is exclusief beauty- en wellnessbehandelingen. Sanadome adviseert je, indien gewenst, deze behandelingen tijdig te reserveren. Je kunt de behandelingen via de website van Sanadome boeken.
  • Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Sanadome heeft een grote eigen parkeerplaats voor de deur. Er zijn 10 elektrische oplaadpunten aanwezig op de parkeerplaats. De parkeertarieven zijn € 10,- per nacht; uitrijkaart verkrijgbaar bij de hotelreceptie.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Overnachten in Sanadome Hotel

Even volledig tot rust komen? Verleng dan jouw verblijf bij Sanadome met een hotelovernachting in het 4-sterren Spa & Wellness hotel. Klik hier voor de Sanadome Hotel Special.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.