Smartphone en Tablet dekking bij je inboedelverzekering

Smartphone en Tablet dekking bij je inboedelverzekering

  • Dekking buitenshuis
  • Wereldwijde dekking
  • Dagelijks opzegbaar
Inboedelverzekering

Mobiel verzekering

 

Vanaf nu kun je de dekking van de ANWB Mobielverzekering kiezen bij de ANWB Inboedelverzekering. Wil je jouw smartphone of tablet verzekeren tegen, beschadiging, diefstal of verlies? Bereken direct je premie van onze inboedelverzekering met 'Mobiele telefoon en tabletdekking'.

Premie berekenen

Meer over de ANWB Inboedelverzekering

Over de ANWB Mobielverzekering
Vanaf 4 juli 2017 bieden we de dekking van de Mobielverzekering aan onder de ANWB Inboedelverzekering. Heb je nog een ANWB Mobielverzekering? Geen probleem, je verzekering is nog gewoon geldig. Hieronder kun je de voorwaarden en veelgestelde vragen terugvinden over jouw verzekering.

Veelgestelde vragen

Ja, bij  iedere schade geldt een eigen risico van € 50,-.

Bij verlies of diefstal wordt de nieuwwaarde vergoed. Alleen als de huidige waarde van jouw apparaat minder bedraagt dan 50% van de nieuwwaarde wordt de dagwaarde vergoed. De waarde van de restanten wordt op het vastgestelde schadebedrag in mindering gebracht.

In geval van beschadiging worden de herstelkosten vergoed. Zijn de kosten voor herstel te hoog dan is er sprake van totaal verlies.

Als je schade meldt hebben we bewijs nodig zoals een afschrift van een proces-verbaal of bewijs van aangifte, nota’s of andere bewijsmiddelen met betrekking tot de omvang van de schade of de schadeoorzaak. Als je bij diefstal, vermissing of verduistering, niet aannemelijk kunt maken dat voldoende zorg is betracht met betrekking tot het beheer van de mobiele apparatuur, dan is er geen dekking.

Schade melden

Contact & service