Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Smartphone- en tabletdekking

Verzekerd tegen schade door diefstal of vallen

Wil je jouw mobiele telefoon of tablet ook verzekeren? Sluit dan aanvullend op je inboedelverzekering de smartphone- en tabletdekking af. Hiermee ben je goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. Deze dekking geldt zowel voor binnen als buiten je woning. En met deze dekking zijn ook jouw digitale sporthorloges, smartwatches en smartglasses verzekerd.

Snel naar 
Wat valt onder de dekking | Vergoedingen

Wanneer ben je verzekerd?

Met deze dekking ben je verzekerd voor schade door vallen, stoten, waterschade of diefstal van onder andere je smartphone of tablet. Je bent niet verzekerd voor bijvoorbeeld slijtage, of wanneer je zelf niet zorgvuldig met je spullen bent omgegaan. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van je smartphone uit je auto als deze in het zicht lag. Bekijk voor het volledige overzicht van verzekerde situaties de polisvoorwaarden.

Wat wordt er vergoed?

Per schadegebeurtenis is de maximale vergoeding € 5.000,-. De precieze hoogte van je vergoeding is afhankelijk van hoe oud je mobiele apparatuur is.

Bij een smartphone of tablet jonger dan 12 maanden wordt de schade vastgesteld op basis van de nieuwwaarde, daarna wordt de schade vastgesteld op basis van de dagwaarde. Als je smartphone of tablet nog hersteld kan worden, vergoeden we de kosten tot maximaal de dagwaarde. Laat je hem repareren via een door ons geselecteerde schadehersteller? Dan betaal je zelfs geen eigen risico.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.