Schiphol Smart Parking

Schiphol biedt voor vakantiegangers Schiphol Smart Parking (zelf parkeren) aan en Schiphol Holiday Valet Parking (autosleutel afgeven). 

Snel naar

Parkeerplaats reserveren

Schiphol Smart Parking

Voor als je 3 dagen of langer op reis gaat. Je parkeert je auto op Lang Parkeren P3 en met de snelbus ben je 7 dagen per week, 24 uur per dag binnen 5 minuten bij de terminal. Bij de ingang kun je gebruik maken van de bagage drop-off zone waar je reisgezelschap en koffers kunnen wachten terwijl jij de auto parkeert. En in de mei- en zomervakantie heeft Schiphol Parking in samenwerking met Transavia.com op P3 Drive Inchecken waardoor je al op het parkeerterrein jezelf en alle bagage kunt inchecken. In- en uitrijden kan met je creditcard, kentekenherkenning of  met een unieke inrijcode. Er is 24/7 cameratoezicht. Je reserveert Schiphol Smart Parking al vanaf € 49,50 voor 1 week, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

Schiphol Holiday Valet Parking

Voor als je 5 dagen of langer op reis gaat en gebruik wil maken van valet service. Deze vakantie valet service van de luchthaven zelf is al verkrijgbaar vanaf € 69,50 voor 8 dagen. Je parkeert je auto in Short Stop Parking (P6), geeft je sleutel af bij de Servicebalie en loopt in 1 minuut naar de terminal. Holiday Valet Parking kun je al vanaf 5 dagen parkeren reserveren. Je reserveert Schiphol Holiday Valet Parking al vanaf € 69,50 voor 1 week, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.