advertentie

Schiphol Smart Parking

Parkeren op P3 met 10% ledenvoordeel

Schiphol biedt voor vakantiegangers Schiphol Smart Parking (zelf parkeren) aan en Schiphol Holiday Valet Parking (autosleutel afgeven).

Snel naar

Parkeren met 10% ledenvoordeel

Schiphol Smart Parking

Voor als je 3 dagen of langer op reis gaat. Je parkeert je auto op Lang Parkeren P3 en met de snelbus ben je 7 dagen per week, 24 uur per dag binnen 5 minuten bij de terminal. Bij de ingang kun je gebruik maken van de bagage drop-off zone waar je reisgezelschap en koffers kunnen wachten terwijl jij de auto parkeert. En in de mei- en zomervakantie heeft Schiphol Parking in samenwerking met Transavia.com op P3 Drive Inchecken waardoor je al op het parkeerterrein jezelf en alle bagage kunt inchecken. In- en uitrijden kan met je creditcard, kentekenherkenning of  met een unieke inrijcode. Er is 24/7 cameratoezicht. Je reserveert Schiphol Smart Parking al vanaf € 49,50 voor 1 week, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

Schiphol Holiday Valet Parking

Voor als je 5 dagen of langer op reis gaat en gebruik wil maken van valet service. Deze vakantie valet service van de luchthaven zelf is al verkrijgbaar vanaf € 69,50 voor 8 dagen. Je parkeert je auto in Short Stop Parking (P6), geeft je sleutel af bij de Servicebalie en loopt in 1 minuut naar de terminal. Holiday Valet Parking kun je al vanaf 5 dagen parkeren reserveren. Je reserveert Schiphol Holiday Valet Parking al vanaf € 69,50 voor 1 week, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

Ledenvoordeel op Schiphol Smart Parking

Als ANWB-lid profiteer je van nu tijdelijk van 10% voordeel op een parkeerplek. Dit geldt zowel voor het onoverdekte parkeerterrein P3 als de overdekte parkeergarage P3.

  • Deze actie geldt alleen op reserveringen op het parkeerterrein P3 en in de parkeergarage P3, in de periode van 17 april 2017 t/m 23 juni 2017.
  • De auto dient uiterlijk 30 juni 2017 het parkeerterrein P3 of de parkeergarage P3 weer te verlaten.

Parkeerplaats Schiphol reserveren

Bereken hieronder de kosten van lang parkeren, verstrek je gegevens aan Schiphol en reserveer direct. Ben je lid van de ANWB? Vul hieronder je lidmaatschapsnummer in, kies een aankomst- en vertrekdatum en de 10% korting wordt automatisch verrekend. Indien de reserveringstool niet geladen wordt, raden we je aan een andere browser te gebruiken.

ANWB Onderweg app

ANWB Onderweg app

Verkeer, Parkeren & Tanken app

Verkeersinformatie, ANWB File Alert, parkeergeld betalen en benzineprijzen.

Download de gratis ANWB Onderweg app (voor iOS en Android)

Voorwaarden actie 10% ledenvoordeel

  • Deze actieperiode vindt plaats van 17 april 2017 t/m 23 juni 2017.
  • Deze actie is alleen geldig bij reserveringen voor het parkeerterrein P3 en de parkeergarage P3.
  • De auto dient uiterlijk 30 juni 2017 het parkeerterrein P3 of de parkeergarage P3 weer te verlaten.
  • Er is geen recht op restitutie bij reserveringen welke buiten de actieperiode zijn gemaakt.
  • Bekijk alle actievoorwaarden

advertentie

Andere leden bekeken ook

C160102_012_Campagne_WW_NL_Etalage_1520x855.jpg

Wegenwacht met korting

Sluit Wegenwacht® Nederland Standaard af en profiteer van voordeel! Krijg nu 16,- korting.

Kies nu je pakket
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
creditcard shoppen winkelstraat 1520x855.jpg

ANWB Visa Card

Overal makkelijk en veilig betalen. Nu met €15,- tegoed.

Lees meer
Tanken-App-1520.jpg

ANWB Onderweg

In één app alles voor onderweg: Verkeer, Routes, Tanken, Parkeertarieven, Parkeergeld betalen, Hulp bij schade en Wegenwacht

Download