Schiphol Smart Parking

Schiphol biedt voor vakantiegangers Schiphol Smart Parking (zelf parkeren) aan en Schiphol Holiday Valet Parking (autosleutel afgeven). Als ANWB-lid krijg je een tweede kopje koffie gratis bij reservering van een parkeerplaats op de P3.

Snel naar

Parkeerplaats reserveren met ledenvoordeel | Parkeerplaats reserveren zonder ledenvoordeel

Schiphol Smart Parking

Voor als je 3 dagen of langer op reis gaat. Je parkeert je auto op Lang Parkeren P3 en met de snelbus ben je 7 dagen per week, 24 uur per dag binnen 5 minuten bij de terminal. Bij de ingang kun je gebruik maken van de bagage drop-off zone waar je reisgezelschap en koffers kunnen wachten terwijl jij de auto parkeert. En in de mei- en zomervakantie heeft Schiphol Parking in samenwerking met Transavia.com op P3 Drive Inchecken waardoor je al op het parkeerterrein jezelf en alle bagage kunt inchecken. In- en uitrijden kan met je creditcard, kentekenherkenning of  met een unieke inrijcode. Er is 24/7 cameratoezicht. Je reserveert Schiphol Smart Parking al vanaf € 49,50 voor 1 week, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

Ledenvoordeel op Schiphol Smart Parking

Als ANWB-lid profiteer je van nu tijdelijk van ledenvoordeel als je een parkeerplaats reserveert op de P3. Je ontvangt namelijk per reservering een voucher voor een tweede kopje koffie gratis bij Per Tutti op Schiphol Plaza.

Reserveer je parkeerplaats met ledenvoordeel 

Schiphol Holiday Valet Parking

Voor als je 5 dagen of langer op reis gaat en gebruik wil maken van valet service. Deze vakantie valet service van de luchthaven zelf is al verkrijgbaar vanaf € 69,50 voor 8 dagen. Je parkeert je auto in Short Stop Parking (P6), geeft je sleutel af bij de Servicebalie en loopt in 1 minuut naar de terminal. Holiday Valet Parking kun je al vanaf 5 dagen parkeren reserveren. Je reserveert Schiphol Holiday Valet Parking al vanaf € 69,50 voor 1 week, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.