Verkeersverwachting

Benieuwd hoe druk het op de weg gaat worden? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter iets eerder (of later) kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? ANWB Verkeersverwachting geeft je antwoord.

Weekend 15 en 16 december

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier (via de verkeersverwachting), goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen. Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.


Maandagochtend 17 december


Maandagavond 17 december 


De ANWB verkeersverwachting is een inschatting van de komende verkeersdrukte door middel van vooraf bekende gegevens. Door gewijzigde omstandigheden is het dan ook mogelijk dat de actuele situatie afwijkt van de prognose. Bekijk daarom voordat je op weg gaat de actuele verkeerssituatie op de kaart. Onderweg volg je de actuele verkeerssituatie via de ANWB Onderweg-app.

De verwachting wordt iedere (werk)dag voor 12.00 uur, 's ochtends aangepast.

Bron: ANWB Verkeersinformatie