Verkeersverwachting

Benieuwd hoe druk het op de weg gaat worden? Druk en misschien wel zo druk dat je beter iets eerder (of later) kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het qua drukte allemaal wel mee gaat vallen? De ANWB Verkeersverwachting geeft je het antwoord.

Tip / handig voor onderweg, de ANWB Onderweg app:
- Navigeren met info over files, flitsers en werkzaamheden, - Info over goedkoop parkeren, - Actuele brandstofprijzen, - Tankstations zoeken, beschikbaarheid laadpalen en pech melden.

Verkeersverwachting woensdagmiddag/avond 22 maart


Verkeersverwachting donderdagochtend 23 maart

 

De ANWB verkeersverwachting is een inschatting van de komende verkeersdrukte door middel van vooraf bekende gegevens. Door (kort vooraf) gewijzigde omstandigheden, is het dan ook mogelijk dat de actuele situatie afwijkt van de prognose. Bekijk daarom voordat je op weg gaat de actuele verkeerssituatie op de kaart. Onderweg volg je de actuele verkeerssituatie via de ANWB Onderweg-app.

De verwachting wordt iedere (werk)dag voor 12.00 uur 's middags aangepast.

Bron: ANWB Verkeersinformatie

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier (via de verkeersverwachting), goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen. Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.

Speciaal voor jou geselecteerd