Parkeren op Schiphol

Lang parkeren P3, Basic Parking P4 en Schiphol Valet Parking

Schiphol biedt voor vakantiegangers Schiphol Parking, met diverse opties om zelf te parkeren en een Valet Service waarbij de sleutels kunnen worden afgegeven. Reserveer hier een parkeerplaats voor lang parkeren op P3 of P4 of ga voor de Schiphol Valet Service.

Parkeerplaats reserveren

P3 Lang Parkeren

P3 Lang Parkeren leent zich uitstekend voor als je drie dagen of langer op reis gaat. Je parkeert je auto op de parkeerplaats of in de parkeergarage P3. De gratis snelbus vertrekt naast de parkeergarage en brengt je binnen vijf minuten bij de terminal. Bij de ingang kun je gebruik maken van de bagage drop-off zone waar je reisgezelschap en koffers kunnen wachten terwijl jij de auto parkeert. In de mei- en zomervakantie heeft Schiphol Parking op P3 Drive Inchecken, waarmee je al op het parkeerterrein jezelf en alle bagage kunt inchecken. In- en uitrijden kan met je creditcard, kentekenherkenning of  met een unieke inrijcode. Er is 24/7 cameratoezicht. Je reserveert P3 Lang Parkeren al vanaf € 45,- voor drie dagen voor het parkeerterrein en vanaf € 57,50,- voor de garage. Het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

P4 Basic Parking

Op P4 Basic Parking vind je de voordeligste parkeerplekken vanaf 3 dagen of langer. Op het compacte en overzichtelijke parkeerterrein van P4 heb je zo een parkeerplek gevonden.Je parkeert op Schiphol waar de gratis snelbus je ieder kwartier binnen 10 minuten naar de terminal brengt. P4 Basic Parking ligt naast de A4/A9 dichtbij het bekende P3 parkeerterrein. Op P4 parkeer je tegen een heel scherp tarief op Schiphol. Omdat we hier minder services aanbieden dan je van ons gewend bent hoef je hier ook minder te betalen. Wel is er op het terrein een toilet, maar zijn er geen servicemedewerkers aanwezig. Uiteraard zijn wij wel altijd bereikbaar via de intercom bij de betaalautomaat of slagboom. Je reserveert P4 Basic Parking al vanaf € 40,- voor drie dagen. 

Schiphol Valet Parking

Als je gebruik wilt maken van valet service kun je kiezen tussen P6 Valet Parking service (vanaf drie dagen) en Terminal Valet Parking (per dag). De P6 Valet Parking service van Schiphol zelf is al verkrijgbaar vanaf € 99,- voor drie dagen. Acht dagen reserveer je al vanaf € 131,50. Je parkeert je auto in P6 (voor kort parkeren), geeft je sleutel af bij de servicebalie en loopt in één minuut naar de terminal.

Met Terminal Valet Parking kun je oprijden tot de terminal. Je reserveert Terminal Valet Parking al vanaf € 47,50 per dag, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

Parkeren P3 terrein, vanaf:
3 dagen € 45,00
8 dagen € 57,50
15 dagen € 92,50

Parkeren P3 garage, vanaf:
3 dagen € 57,50
8 dagen € 70,00
15 dagen € 105,00

Parkeren P4 Basic Parking, vanaf:
3 dagen € 40,00
8 dagen € 52,50
15 dagen € 87,50

Parkeren P6 Valet Parking, vanaf:
3 dagen € 99,00
8 dagen € 131,50
15 dagen € 146,50

Reserveer je plek

Let op: genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Naarmate de beschikbaarheid afneemt kunnen de prijzen stijgen.