Parkeren op Schiphol

Lang parkeren P3, Basic Parking P4 en Schiphol Valet Parking

Schiphol biedt voor vakantiegangers Schiphol Parking, met diverse opties om zelf te parkeren en een Valet Service waarbij de sleutels kunnen worden afgegeven. Reserveer hier een parkeerplaats voor lang parkeren op P3 of P4 of ga voor de Schiphol Valet Service.

P3 Lang Parkeren

Als je drie dagen of langer op reis gaat is P3 Lang Parkeren een uitstekende optie. Je parkeert je auto op de parkeerplaats of in de parkeergarage P3. De gratis snelbus vertrekt naast de parkeergarage en brengt je binnen vijf minuten bij de terminal. Bij de ingang kun je gebruikmaken van de bagage drop-off zone waar je reisgezelschap en koffers kunnen wachten terwijl jij de auto parkeert. In de mei- en zomervakantie heeft Schiphol Parking op P3 Drive Inchecken, waarmee je al op het parkeerterrein jezelf en alle bagage kunt inchecken. In- en uitrijden kan met je creditcard, kentekenherkenning of met een unieke inrijcode. Er is 24/7 cameratoezicht. De prijzen van de parkeerplaatsen fluctueren: hoe minder plek er is, hoe duurder het wordt om te reserveren. Daarnaast is het aanbod op deze parkeerplaats beperkt, dus reserveer ruim van te voren - zeker tijdens de vakanties.

P4 Basic Parking

Op P4 Basic Parking vind je de voordeligste parkeerplekken voor een parkeerduur van 3 dagen of langer. Op het compacte en overzichtelijke parkeerterrein van P4 heb je zo een parkeerplek gevonden. Hierna brengt de gratis snelbus je ieder kwartier binnen 10 minuten naar de terminal van Schiphol. P4 Basic Parking ligt naast de A4/A9, dichtbij het bekende P3 parkeerterrein. Op P4 parkeer je tegen een heel scherp tarief, omdat er minder services aangeboden worden. Er op het terrein wel een toilet, maar zijn er geen servicemedewerkers aanwezig. Service wordt geboden via de intercom bij de betaalautomaat of slagboom.

Schiphol Valet Parking

Als je gebruik wilt maken van valet service kun je kiezen tussen P6 Valet Parking service (vanaf drie dagen) en Terminal Valet Parking (per dag). De P6 Valet Parking service van Schiphol zelf is al verkrijgbaar vanaf € 99,- voor drie dagen. Acht dagen reserveer je al vanaf € 131,50. Je parkeert je auto in P6 (voor kort parkeren), geeft je sleutel af bij de servicebalie en loopt in één minuut naar de terminal.

Met Terminal Valet Parking kun je oprijden tot de terminal. Je reserveert Terminal Valet Parking al vanaf € 47,50 per dag, maar het aanbod is beperkt dus reserveer, zeker tijdens de vakanties, ruim van te voren.

Parkeren P3 terrein, vanaf:
3 dagen € 45,00
8 dagen € 57,50
15 dagen € 92,50

Parkeren P3 garage, vanaf:
3 dagen € 57,50
8 dagen € 70,00
15 dagen € 105,00

Parkeren P4 Basic Parking, vanaf:
3 dagen € 40,00
8 dagen € 52,50
15 dagen € 87,50

Parkeren P6 Valet Parking, vanaf:
3 dagen € 99,00
8 dagen € 131,50
15 dagen € 146,50

Reserveer je plek

Let op: genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Naarmate de beschikbaarheid afneemt kunnen de prijzen stijgen.