Zonvakantie Lanzarote

Canarische Eilanden

Zon, warmte en ontspanning vind je op Lanzarote, het hele jaar door een prima bestemming voor een zonvakantie. Meer dan 300 vulkaantoppen creëren een fascinerend maanlandschap op het ‘Eiland van Vuur’ met roze, paarse en okerkleurige schakeringen. 

Zonvakantie in Lanzarote

In het nationale park Timanfaya vind je lavavelden en rotskraters. Het mysterieuze maanlandschap en de zwarte en witte zandstranden trekken jaarlijks vele toeristen. Onderaardse grotten, tunnels en meren weten zelfs de bezoekers te verleiden om op avontuur te gaan.

Zonvakantie in badplaats Puerto del Carmen

Een van de grootste badplaatsen aan de zuidkust van Lanzarote is Puerto del Carmen, een voormalig vissersdorpje. Puerto del Carmen strekt zich uit langs de kustlijn, van vlakbij het vliegveld tot iets voorbij de oude haven ongeveer 9 km verder. Puerto del Carmen heeft in alle wijken een typisch toeristisch centrum. Het oudste deel wordt gevormd door het gelijknamige vissersdorp met hellende straatjes en een gezellige kleine haven. Net als op de rest van het eiland zijn in Puerto del Carmen vooral kleine, witte laagbouwcomplexen te vinden. Hierdoor heeft de badplaats een vriendelijke uitstraling. Puerto del Carmen beschikt met Playa Blanca en Playa de los Pocillos over de langste zandstranden van het eiland. Deze stranden zijn kindvriendelijk omdat ze geleidelijk aflopen in zee. Op de stranden is het mogelijk ligstoelen, pedalo's en parasols te huren. Hier beleef je gegarandeerd een heerlijke zonvakantie!

Costa Teguise

Costa Teguise is in de jaren '70 aangelegd en was toen zeer geliefd bij de rijken der aarde. Deze rustige en langgerekte badplaats heeft een grote verscheidenheid aan hotels en appartementen rondom schitterend aangelegde tuinen. In het centrum van Costa Teguise en aan de gezellige boulevard treft je diverse restaurants, barretjes en een aantal uitgaansgelegenheden. De enige golfcourse op Lanzarote ligt bij Teguise. Op een prachtige 18-holes, par 72 golfbaan kan je je ronde(s) lopen. Op Lanzarote zijn veel zwarte lavastranden te vinden, maar in Costa Teguise kan je voor je zonvakantie lekker ontspannen op witte zandstranden. Costa Teguise heeft maar liefst vijf zandstranden, die veelal aan een baai zijn gelegen. Het bekendste strand is Las Cucharas.

Zonvakanties FOX Verre Reizen

FOX biedt het hele jaar door, zonvakanties aan voor bestemmingen over de hele wereld. Zodat u ieder moment de kou en regen kunt onstappen door een zonvakantie te boeken. Bekijk het volledige reisaanbod op de website van FOX Verre Reizen, voor een zonvakantie die bij jou past.

Zonvakanties

Misschien vind je dit ook interessant:

Auto huren op Lanzarote