Zonvakantie Gran Canaria

Het eiland met 365 dagen per jaar gezelligheid

Gran Canaria is het populairste eiland van de Canarische eilanden voor een zonvakantie en dat is niet voor niets. Gran Canaria is een feestelijk eiland vol cultuur en natuur. Het staat bekend om zijn gastvrijheid en de ongeremdheid van de inwoners. Op dit eiland voel je je gegarandeerd helemaal vrij! Misschien dat Gran Canaria om die reden zoveel naturistencampings- en stranden telt. Ga je liever voor iets minder extreem? Geen paniek. Op Gran Canaria beleeft elk soort vakantieganger een heerlijke zonvakantie.

Zonvakantie Gran Canaria

Tips voor je zonvakantie op Gran Canaria

De hoofdstad van Gran Canaria is Las Palmas. Wist je dat hier de grootste haven van Spanje ligt? Hier leggen ook vele cruise schepen aan. Daarnaast vind je hier eeuwenoude kerken, kastelen en paleizen en, zoals bijna in heel Gran Canaria, de eindeloze stranden. Wandel ook eens door de oude wijk Vegueta. Je vindt hier leuke boetiekjes, restaurants, pleinen met prachtige fonteinen, theaters en musea. Genoeg te doen dus!

Ook is het erg leuk om op Gran Canaria het duinengebied Dunas de Maspalomas in te lopen. Je kunt hier heerlijk over de duinen wandelen of op een dromedaris een klein gedeelte van het duingebied verkennen. Na een dag op dit heerlijke eiland duik je een van de vele restaurants in. Wat je echt moet proberen op Gran Canaria is het streekgerecht “Papas Arrugadas”, ongeschilde aardappeltjes in zeezout gekookt. Eet smakelijk!

Zoek een zonvakantie op Gran Canaria

Zonvakanties FOX Verre Reizen

FOX biedt het hele jaar door, zonvakanties aan voor bestemmingen over de hele wereld. Zodat u ieder moment de kou en regen kunt onstappen door een zonvakantie te boeken. Bekijk het volledige reisaanbod op de website van FOX Verre Reizen, voor een zonvakantie die bij jou past.

Zonvakanties