Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Mexico

Vind alle reisvoorbereiding voor jouw vakantie naar Mexico. Ontdek welke reisdocumenten je nodig hebt en welke verkeersregels er gelden. Mexico ligt in Midden-Amerika en herbergt bijzondere bezienswaardigheden: op het schiereiland Yucatán stuit je op de ruïnes van de beroemde Mayastad Cobá, in het noorden ligt de Chihuahua-woestijn en voor een dagje strand ga je naar Playa del Carmen. Kies voor een rondreis van west naar oost of een groepsreis inclusief buurlanden. Vind hier alle informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Mexico.

De mooiste bezienswaardigheden van Mexico 
Beklim de Piramide van de Zon in Teotihuacán, proef het traditionele drankje ‘pulque’, kijk in de stomende diepte van een vulkaankrater en laat je toezingen door de Mariachis in Guadalajara.
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Mexico

Gedurende een vakantie in Mexico maak je kennis met dit bijzondere land vol koloniale steden, de eeuwenoude Mayacultuur en de gastvrije bevolking. Geniet van de smakelijke Mexicaanse keuken en kom volledig tot rust op de eindeloze zandstranden.

Bereid je reis naar Mexico goed voor

Ga je zelf de weg op tijdens je vakantie in Mexico? Het land beschikt over een uitgebreid wegennet met grote snelwegen waar tol wordt geheven. De smalle binnenwegen in het zuiden en in de bergen zijn lastiger te berijden. Bij Mexico-Stad is de verkeersdrukte chaotisch en dien je rekening te houden met dieren en niet-gemarkeerde obstakels op de weg.

Vakantie naar Mexico: tips en bezienswaardigheden

Mexico biedt honderden bezienswaardigheden om tijdens je reis te bezoeken. Laat je meevoeren naar het imposante Maya-tempelcomplex Uxmal, bezoek een van de zeven wereldwonderen, de Inca-stad Chichén Itzá, wandel door de ruïnestad Palenque of ontspan aan de oceaan op de stranden van Tulum. Of struin door de straten van Campeche en Mérida en geniet van de azuurblauwe zee bij Playa del Carmen.

Bekijk het reisaanbod naar Mexico

Zin in een reis naar Mexico? Bekijk de prachtige rondreizen waarbij je alle belangrijke bezienswaardigheden van het land bezoekt. Dat kan zowel in een groep als individueel. Ook is het mogelijk om de reis te combineren met een bezoek aan een van de omliggende landen, zoals Guatemala en Honduras.