Rondreis Mexico

Kies voor een rondreis door Mexico en laat je verrassen door de verschillende gezichten die Mexico je te bieden heeft. Je gaat van historische Maya tempels naar de mooiste stranden en je vindt hier typische dorpjes die goed de cultuur van Mexico laten zien. Daarnaast vind je natuurlijk de onovertroffen Mexicaanse keuken overal terug, tex mex, tortilla's en ga maar door. Nergens vind je ze zo heerlijk als hier!

Een rondreis maken door Mexico

Bij een rondreis door Mexico moet je denken aan excursies naar de beroemdste Maya tempels, heerlijk relaxen op het strand en geweldig eten. Mexico is dé perfecte vakantiebestemming voor een rondreis. Kies voor een individuele rondreis waar je met een huurauto het land op je eigen tempo ontdekt en langs de mooiste bezienswaardigheden van Mexico komt. Of ga voor een groepsreis door Mexico, waar je met een gespecialiseerde reisbegeleider de mooiste plekjes gaat ontdekken, mét veel informatie over de bijzondere geschiedenis die Mexico kent.

Rondreizen Mexico: Ontdek de verschillende gezichten

Als je voor een rondreis door Mexico kiest, kies je voor een vakantie met veel variatie. De Mexicaanse cultuur kenmerkt zich door de overblijfselen van de Maya- en Aztekencultuur. Ervaar dit rijke verleden ook in het hedendaagse leven. Mexico is een prachtig land met heel veel bezienswaardigheden. Een must see is de regio Yucután met attracties als Tulum, Merida en Campeche. Het plaatsje Merida is een prima uitvalsbasis om dagtochten te ondernemen naar diverse Mayaruïnes, waaronder het wereldberoemde Chitzén Itzá, en de cenote’s: mooie ondergrondse poelen waar je kunt snorkelen.

Jouw eigen rondreis Mexico boeken?

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Mexico met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij een van onze reisdochters. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan alle Mexico rondreizen van de ANWB. We wensen je een leuke vakantie...

Meer informatie over een rondreis Mexico

Bezienswaardigheden Mexico

Bezienswaardigheden Mexico

Als je een bezoekje brengt aan Mexico zijn deze bezienswaardigheden zeker het bezoeken waard. Ga van de Chichén Itzá naar de Riviera Maya. Waarom? Je leest het hier!

Het Mayarijk voor dummies

Het Mayarijk voor dummies

Ga op rondreis langs de offertempels van de Maya's. Ga mee op reis langs de geschiedenis van de Maya's en neem een kijkje in hun bijzondere wereld. Laat je verrassen! 

Rondreis Mexico boeken

Rondreis Mexico boeken

Ook zo benieuwd naar de compleet verzorgde rondreizen Mexico? Neem een kijkje in ons aanbod en zoek uit welke rondreis het beste bij jou past. Je boekt natuurlijk via de ANWB!