Zonvakantie Curaçao

Als je aan een zonvakantie op Curaçao denkt, dan denk je aan parelwitte stranden, azuurblauw water en wuivende palmbomen. Een droombestemming op zo'n 9 uur vliegen vanuit Nederland.

Zonvakantie Curaçao

Zin om te relaxen aan het strand? Op Curaçao vind je bounty stranden en lagunes. Ook in de mooie resorts is het genieten aan het zwembad. 

Tips voor je zonvakantie Curaçao

Een populaire excursie tijdens je zonvakantie is zwemmen met dolfijnen. Of ontdek de onderwaterwereld want die is indrukwekkend: al snorkelend ontdek je de mooiste vissen en prachtig gekleurde koralen. Je kan hier ook je duikbrevet halen als je dat zou willen. Het koloniale verleden van Curaçao ontdek je in Willemstad. Bekijk hier de bontgekleurde huisjes en de pontjesbrug. Extra handig: je spreekt de taal!

De populairste stranden liggen meer aan de zuidkant van het eiland. Mambo Beach en Jan Thiel Beach zijn bekende stranden maar het kan er ook zeer druk zijn. Gelukkig zijn er nog genoeg andere stranden op Curaçao waar je naartoe kunt tijdens je zonvakantie. Een huurauto kan dan ook erg handig zijn op dit eiland.

Zelf naar Curaçao?

Je boekt je vakantie naar Curacao heel eenvoudig bij onze reispartner FOX Reizen.

Bekijk reizen naar Curacao bij FOX