Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Rondreis op Curaçao: een unieke combinatie van Caribische eilanden

Curaçao is met zijn kleurrijke gevels, drijvende pontonbrug en een adembenemend onderwaterparadijs een heerlijke vakantiebestemming. Het eiland is wat te klein je rondreis tot Curaçao alleen te beperken. Het is echter wel een perfect startpunt voor een rondreis in combinatie met verschillende Caribische eilanden, met Suriname of met New York.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Curaçao 

Levendig en kleurrijk: het eiland met parelwitte zandstranden, een indrukwekkende onderwaterwereld en waar het met een gemiddelde temperatuur van 29 graden bijna nooit echt koud is.

Auto huren op vakantie

Huur een auto op je vakantiebestemming met extra voordeel als ANWB-lid. Via de ANWB mag je bij Sunny Cars gratis wijzigen en annuleren tot 4 uur voor vertrek. Zo kan je zorgeloos met een huurauto op pad.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Caribische rondreis

Islandhoppen in de Antillen is heerlijk. Combineer een rondje Curaçao met een ander Caribisch eiland zoals Aruba, Sint Maarten of Bonaire. Op die manier leer je verschillende culturen kennen en ontdek je de contrasten tussen de vele eilanden van de Cariben. Zo vind je op Curaçao natuur en cultuur, staat Aruba bekend om zijn fenomenale gastronomie en ontdek je op Bonaire een prachtige onderwaterwereld.

Van de stad naar het strand

Tijdens een rondreis op Curaçao in combinatie met een tripje naar New York geniet je van het beste van beide werelden. New York bruist van het leven en staat nooit stil. Na enkele dagen in de hectiek van de stad trek je je terug op de hagelwitte stranden van Curaçao, waar je weer helemaal ontspant en tot rust komt.

Een Nederlands onderonsje

Levendig, tropisch en kleurrijk zijn trefwoorden die van toepassing zijn op zowel Suriname als op Curaçao. Maar beide landen hebben nog een ander gezamenlijk kenmerk: ze hebben een Nederlandse geschiedenis. Reis deze geschiedenis achterna in een rondreis door Curaçao en Suriname. In Suriname breng je een bezoek aan een van de vele plantages die gesticht werden door de Nederlanders, met name in het district Commewijne, en kun je je verdiepen in de duistere kanten van het Nederlandse verleden. Maar op Curaçao geniet je ook van zon, zee en strand. Ook een duik naar de adembenemende onderwaterwereld mag niet ontbreken tijdens deze rondreis.