Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Beleef het prachtige Curaçao met kinderen

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming om met je kinderen te bezoeken? Dan is Curaçao een aanrader. Het eiland biedt je, naast de luxe die je in Nederland vindt, heerlijk weer en fijne bezienswaardigheden. Daarnaast vind je er vele kindvriendelijke hotels.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Curaçao 
Levendig en kleurrijk: het eiland met parelwitte zandstranden, een indrukwekkende onderwaterwereld en waar het met een gemiddelde temperatuur van 29 graden bijna nooit echt koud is.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Relaxen en snorkelen

Wie Curaçao zegt, zegt zon, zee en strand. Met een huurauto kun je de vele stranden van Curaçao eenvoudig ontdekken. Het strand van Blauw Baai staat bekend als het kindvriendelijkste strand van het eiland. Doordat de zeebodem hier langzaam in zee afloopt, kun je hier je jonge kinderen met een gerust hart laten ravotten. Ben je op Curaçao met kinderen ouder dan 12 jaar? Ga dan snorkelen. Het imposante rif rond de Blauwe Muur in Blauw Baai zal iedereen de adem benemen.

Struisvogels voeren

Op de struisvogelfarm van Curaçao maak je een rondje over de farm in een jeep. De gids vertelt je onderweg alles over struisvogels. De durfallen mogen halverwege de rondrit de struisvogels voeren. Proefondervindelijk zal je merken hoe sterk struisvogeleieren zijn; je mag er zelfs op gaan staan. Benieuwd hoe die eieren smaken? Bestel een struisvogelomelet in het restaurant van de farm.

Chichi's beschilderen

Niet ver van de struisvogelfarm vind je Serena's Art Factory. De tuin is bezaaid met chichi's ('grote zussen' in het Papiaments) in allerlei maten en kleuren. Deze vrouwelijke beeldjes worden beschilderd met motieven en prachtige kleuren. Kunstenares Serena Janet Israel is de bedenkster van de beeldjes en de eigenaresse van Serena's Art Factory. Tijdens de walk-in workshop op vrijdagochtend beschilder je deze beeldjes zelf en ga je naar huis met een origineel souvenir.