Curaçao

Aantrekkelijk aan het swingende eiland Curaçao is dat niet alles om het toerisme draait, omdat er nog meer inkomstenbronnen zijn. In historisch en cultureel opzicht zijn er vooral in Willemstad interessante uitstapjes te maken, maar ook de landhuizen die herinneren aan het verleden, leveren mooie foto's op. De musea zijn interessant, mede omdat ze inzicht geven in het slavernijverleden. De stranden, het koraalrif en ook de gemoedelijke sfeer op Curaçao vormen prima ingrediënten voor een prettige vakantie.

Auto huren Curaçao

Curaçao is het eiland met de parelwitte stranden, adembenemende snorkel- en duiklocaties, diverse nationale parken en een kleurrijk straatbeeld. Ontdek het hele eiland met een huurauto. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven op Curaçao! Via ANWB en Sunny Cars regel je eenvoudig je autohuur op Curaçao. Een huurauto boek je altijd all-inclusive, dus geen extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Boek een huurauto

Praktische informatie

Ga je op vakantie naar Curaçao? Bereid je dan goed voor met onze praktische informatie, alles wat je moet weten voor jouw vakantie. Wat zijn de lokale verkeers- en douaneregels? En hoe zit het met je rijbewijs over de grens? Je leest het hier.

Bekijk praktische informatie Curaçao