advertentie

Leden klaar? Stemmen maar!


Verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland 2019’ van start!

Het is weer mogelijk om te stemmen op jouw favoriete uitje. De verkiezing van het Leukste uitje van Nederland is voor de negende keer van start gegaan.
Door middel van een online enquête wordt een uitje beoordeeld op de prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, het personeel en aanbod. Op basis van het aantal stemmen en de totale beoordeling worden diverse winnaars aangewezen. Het Land van ANWB reikt prijzen uit voor de leukste provinciale uitjes, landelijke winnaars en sinds vorig jaar wordt ook het leukste uitje over de grens gekozen. 

Afgelopen jaar ging GaiaZOO er met de titel ‘Leukste uitje van Nederland 2018’ vandoor. Op bijna alle onderdelen scoorde de dierentuin in Kerkrade de hoogste cijfers. De Efteling in Kaatsheuvel werd tweede en Diergaarde Blijdorp (Rotterdam) stond op de derde plaats.

De winnaar van het 'Leukste uitje van Nederland 2019' wordt in het eerste kwartaal van komend jaar bekend gemaakt, de precieze datum van deze uitreiking volgt nog. Alle uitjes waarop gestemd kan worden staan op het Land van ANWB, dé plek voor leuke en bijzondere uitjes in Nederland. 
Naast het naar de top helpen van jouw favoriete uitje, maak je door te stemmen ook kans op een dagje uit naar keuze voor het hele gezin!
Dus waar wacht je nog op?

Breng je stem uit!Terug naar homepage

advertentie