Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wat is ANWB Uitjes en Tickets?

ANWB Uitjes en Tickets is onderdeel van ANWB Eropuit: dé plek binnen de ANWB waar we je inspireren én faciliteren om er in Nederland, en soms iets daarbuiten, op uit te gaan. Bij Uitjes en Tickets vind je tickets voor de leukste dagjes en avondjes uit, mét korting!

Je vindt bij ANWB Uitjes en Tickets allerlei uitjes, arrangementen en theater- en muziekvoorstellingen, dichtbij en verder weg, groot en klein. Met de handige zoek & filter vind je altijd een uitje dat bij je wensen past!

Bij ANWB Eropuit koop je vervolgens eenvoudig en in een betrouwbare omgeving je toegangstickets, waarbij je als ANWB-lid verzekerd bent van aantrekkelijk ledenvoordeel, -voorrang of -voorrecht. We stellen ook unieke verblijfsarrangementen samen, waar je naast één of meerdere overnachtingen altijd verrast wordt met een uitje, wandel/fietsroute in de omgeving of culinaire aanvulling.

Nog geen ANWB-lid maar wil je ook profiteren van ledenvoordeel? Word dan ANWB-lid voor €17,- en plaats gelijk je bestelling met korting.