Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wortelpop Familiefestival

Tot € 1,45 korting

Wortelpop is een uniek familiefestival voor het hele gezin bij Vakantiepark Beerze Bulten dat in het teken staat van muziek, theater, entertainment, vermaak en gezelligheid!

Wortelpop Familiefestival

Wortelpop is een uniek familiefestival voor het hele gezin bij Vakantiepark Beerze Bulten dat in het teken staat van muziek, theater, entertainment, vermaak en gezelligheid! Er zijn de hele dag optredens van bekende artiesten voor jong tot oud, zoals Juf Roos, Unity, Numidia en de Juke Box Boys. Op het festivalterrein zullen er daarnaast diverse foodtrucks aanwezig zijn.

ANWB Ledenweekend

Wil jij je bezoek aan Wortelpop verlengen? Kijk dan hier naar het ANWB Ledenweekend op de camping bij Vakantiepark Beerze Bulten.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Wortelpop Familiefestival accepteert contant geld, maar je kunt ook pinnen bij de horeca faciliteiten. Advies is om voldoende contant geld mee te nemen. 
  • Wortelpop Familiefestival is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Wortelpop Familiefestival beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 5,- en zijn via de ANWB te verkrijgen. Tijdens het bestellen van de tickets voor Wortelpop Familiefestival is het ook mogelijk om een parkeerkaart aan te schaffen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.