Naar artikel

ANWB Sallandse Sponsorloop

Schrijf je in!

Doe 24 november mee aan de ANWB Sallandse Sponsorloop en maak een positieve impact op het milieu!

ANWB Sallandse Sponsorloop

Waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan, verzamel je vrienden en familie, en sluit je aan bij de ANWB Sallandse Sponsorloop. Samen kunnen we het verschil maken door bomen te planten en onze natuur te beschermen. Registreer je vandaag nog door een gratis kaartje te kopen en start met het inzamelen van sponsorgeld. Samen zetten we een groene stap naar een duurzamere toekomst!

De wandeling

Op 24 november verwelkomen we jou bij buitencentrum de Sallandse Heuvelrug voor een onvergetelijke wandelervaring. Deze sponsorloop van 13 km staat bekend als de “Rollende Heuvels” en is te vinden in de populaire Eropuit app of klik hier om de route te bekijken.

Hoe werkt het?

Heb je je ingeschreven via deze pagina? Maak dan via de ANWB Samen voor groen pagina een eigen actiepagina aan. Dat doe je door bovenaan de pagina op [join team/ Ik wil in dit team] te klikken. Hier vul je je gegevens in en zet je alvast een streefbedrag (die kun je later nog wijzigen). Vervolgens kun je je eigen actiepagina delen met vrienden, familie, collega's en kennissen. En dan kan de strijd beginnen, want wie haalt de meeste bomen binnen voor Trees for All!

Trees for all

Alle donaties gaan naar Trees for All, een organisatie die zich inzet voor het planten van bomen en het herstellen van onze kostbare natuur. Trees for All heeft veel verschillende bosprojecten over heel de wereld, klimaatverandering is immers een wereldwijd probleem. De bomen van de Samen voor groen-campagne zullen worden geplant in de bosprojecten in Het Groene Woud in Nederland en in Mexico.

Rewear & Repair shop

Heb je nog een oud kledingstuk of een accessoire van textiel? Breng het dan mee! Bij de start en finish van de Sallandse Sponsorloop kun je een bezoek brengen aan de Rewear & Repair shop. Misschien vind je daar wel een geweldig tweedekansje voor in je kledingkast. De meiden van de Naaierij zijn er om jouw meegebrachte item of net gekocht tweedekansje samen met jou te repareren of te upcyclen.

Aanvullende ticketinformatie

 • Schrijf je in via deze pagina of wanneer je geen ANWB-Lid bent via Eventbrite.
 • Maak via de ANWB Samen voor Groen actiepagina een eigen actiepagina aan om sponsoren twe werven.
 • Met jouw donatie plant Trees for All bomen in bos projecten in Het Groene Woud in Nederland en in Mexico.
 • Ben je niet in staat om te wandelen? Koop dan hier een kaartje voor de ANWB Heideslak, met dit elektrische voertuig volg je dezelfde route als de deelnemers. Het kaartje kost 10.- en wordt gedoneerd aan Trees for All.
 • Voor 10.- plant Trees for All 2 bomen (1 in Nederland en 1 in het buitenland).
 • De route vind je hier in de ANWB Eropuit app. Heb je de Eropuit app nog niet? Download de app. De route is volledig uitgestippeld en is gemarkeerd door routepalen met paars gekleurde pijlen.
 • Je kunt starten op  vrijdag 24 november tussen 9:00 en 12:00.
 • Zorg dat je voor het donker weer terug bent.
 • Duur van de route: gemiddeld 3 uur.
 • Wil je een kledingstuk of accessoire repareren of upcyclen zorg dan dat je zelf iets meeneemt of koopt bij de Rewear & Repair shop.
 • Je ontvangt een stempelkaart voor de wandeling bij de start.
 • Sfeervolle start- en finishlocatie bij het Buitencentrum de Sallandse Heuvelrug.
 • Honden zijn welkom maar moeten wel aan de lijn.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de ANWB Sallandse Sponsorloop te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website of wanneer je geen ANWB-Lid bent via Eventbrite en niet in de ANWB-winkels.