Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Gespreid betalen met ANWB Creditcard

Niet meer aan te vragen na 01-04-2021

Tot en met 31 maart 2021 konden ANWB creditcardhouders via creditcardmaatschappij ICS (International Card Services) een krediet op hun creditcard aanvragen. Per 1 april 2021 is dit niet meer mogelijk. 

Wat gebeurt er als ik al Gespreid Betalen heb?

Als je al een Gespreid Betalen Faciliteit op je bestaande creditcard hebt lopen, verandert hier niets aan. Je kunt gewoon blijven beschikken over dit krediet tegen de gestelde voorwaarden en rentetarieven. Omdat ICS (International Card Services) dit product niet meer aanbiedt, is het niet meer mogelijk je krediet te verhogen. Verlagen kan wel. Hou er dan rekening mee dat het krediet hierna niet opnieuw opgehoogd kan worden.

Waar kan ik terecht voor een vergelijkbaar product als Gespreid Betalen?

Het Gespreid Betalen op de ANWB Creditcard is qua kredietvorm het best vergelijkbaar met een Flexibel Krediet. Heb je hier behoefte aan dan kun je het beste contact opnemen met je eigen bank of een kredietverstrekker. Let op: Geld lenen kost geld. 

Jaarlijks kostenpercentage (JKP) 

Creditcardhouders met een bestaande Gespreid Betalen Faciliteit betalen kosten voor dit krediet aan kredietverstrekker ICS (International Card Services). Hoeveel je betaalt, is terug te zien in het jaarlijks kostenpercentage (JKP). Deze kosten bestaan uit de rente die je verschuldigd bent en de jaarbijdrage van je creditcard.

Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website van International Card Services of bellen met de ANWB Creditcarddesk op telefoonnummer 020 - 6 600 660.

Betalen in het buitenland 

Ga je op vakantie in het buitenland? Neem dan een ANWB Creditcard mee. Overal gemakkelijk en veilig betalen.

Aankoopverzekering 

Met de Aankoopverzekering bij jouw ANWB Creditcard, zijn vrijwel alle aankopen 180 of 365 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.